Zweedse topproducer bij 538 Dance Department On Air

Zaterdag is Dance Department ON AIR weer the place to be met veel ritme en veel entertainment. Naast haar functie als best beluisterde Dance radioprogramma, weet Dance Department ook een succesvolle clubavond neer te zetten met A-klasse artiesten uit binnen en buitenland. Dit keer is het aan de Zweedse technoheld Aril Brikha – die een live performance geeft -, Nederlands legende DJ Remy en Michael von L. a.k.a. ‘Ille Bitch’ de taak om deze hoofdstedelijke nacht te voorzien van de beste housebeats.


AIR is een nieuwe nachtclub in Amsterdam en bevindt zich op de plek waar de voormalige iT gelokaliseerd was. Wekelijks prikt 538 Dance Department van 01:00 tot 04:00 uur door vanuit AIR met ‘538 Dance Department ON AIR’ en elke eerste zaterdag van de maand is er een speciale live-uitzending die om 20:00 uur vanuit de club begint.

De uitzending vanuit AIR is live te horen op Radio 538.

Lees ook:Line-up ’538 Dance Department ON AIR’ voor zaterdag bekend
Lees ook:538 Dance Department krijgt eigen clubavond in AIR
Lees ook:X-Press 2, Isis en Melon 538 Dance Department On Air
Lees ook:Silicone Soul en Jerome Sydenham bij ON AIR
Lees ook:Sander Kleinenberg en Koen Groeneveld bij On Air

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>