Een week lang 90′s Request op 3FM

3fm-logoDe jaren negentig van de vorige eeuw hebben ons kennis laten maken met nieuwe muziekstijlen en ook enorm veel leuke en foute liedjes. Reden genoeg voor 3FM om daar elk jaar even aandacht aan te besteden. Resultaat: 90′s Request. Een week lang alleen maar muziek uit dat decennium. En als afsluiting van de week is vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur de 90′s Top 100.

Een 90′s week is natuurlijk niet compleet zonder een aantal bijzondere jaren negentig gasten. Vrijdag kwamen Ray en Anita van 2 Unlimited langs in Ekstra Weekend. Net zoals vorig jaar Giel Beelen ontvangt dagelijks de band Stereo, die samen met een andere artiest een hit uit de 90′s zullen coveren. Verder krijgt Paul Rabbering bezoek van de 2 Brothers on the 4th Floor en proberen Coen en Sander in hun middagshow de originele ploeg van TMF VJ’s weer bij elkaar te brengen.

90′s clip
Ook dit jaar is er ter promotie van 90′s Request een clip gemaakt met daarin een aantal 3FM-dj’s. Het blijft hilarisch om Domien Verschuuren als vrouw te zien, de mooie haarscheiding van Coen Swijnenberg en natuurlijk Michiel Veenstra als Keith Flint van the Prodigy. Hieronder dan nog één keer de clip:

Je kunt nog tot donderdag 12:00 uur stemmen voor de 90′s Top 100.

Lees ook:3FM-dj’s maken 90s clip voor themaweek
Lees ook:Vanaf morgen 90s Request week op 3FM
Lees ook:DJ’s 3FM opnieuw in videoclip
Lees ook:Stemmen voor 3FM 90’s Request Top 100 van start
Lees ook:Het is weer tijd voor verzoekjes uit de jaren ’90

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een week lang 90′s Request op 3FM

  1. Arjen

    Beetje laat ‘nieuws’…
    De clip is dit jaar trouwens wel te gek :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>