Het is weer tijd voor verzoekjes uit de jaren ’90

Radio 3FMIn de jaren negentig van de vorige eeuw is er veel 'foute' muziek gemaakt, maar ook klas-siekers die we nog graag veelvuldig terug-horen op de radio. Vanaf vandaag is het op 3FM alleen maar muziek uit de nineties dat de klok slaat. Van 3 tot en met 10 oktober 2008 is het namelijk weer '90's Request'.

Update: Finale 90's Request: Nirvana op 1 in Top 100

3FM is de hele week in de ban van de lekkerste muziek uit de jaren negentig. De 3FM-dj's en luisteraars bepalen deze week welke platen de zender draait. Van R.E.M. tot 2 Unlimited, van de Red Hot Chili Peppers tot Nirvana en Pearl Jam. Verder tijdens 90's Request veel bijzondere gasten uit het decennium.

Michiel Veenstra en Gerard Ekdom trappen de week op vrijdag 3 oktober om 19:00 uur af in 'Ekstra Weekend'. Dit doen ze samen met CB Milton, die in de jaren negentig grote hits scoorde met 'Send Me An Angel' en 'It's A Loving Thing'.

Het hoogtepunt van de week is de de '90's Request Top 100' die op vrijdag 10 oktober wordt uitgezonden op Radio 3FM. Stemmen voor die lijst kan nog via deze site.

90's Video

Tijdens eerdere edities van de '90's Request' maakten de jocks van 3FM leuke videoclips. Zo was Giel Beelen vorig jaar te zien als Kurt Cobain, Paul Rabbering als één van de gabbers van Technohead en Rob Stenders als een blowende hippy (zie video). Het jaar daarvoor maakten de dj's van 3FM een eigen versie van de Macarena (zie video). Het is even afwachten wat de jocks dit jaar voor ons in petto hebben!

Zie ook over 3FM:
- Sander Lantinga als BN(N)'er in Ranking The Stars
- Domme actie: Nieuwslezer laat zangeres auto crashen
- Coen & Sander laten Albert Verlinde Winston zoenen

Lees ook:Stemmen voor 3FM 90’s Request Top 100 van start
Lees ook:DJ’s 3FM opnieuw in videoclip
Lees ook:‘Smells Like Teen Spirit’ op 1 in 3FM 90s Request Top 100
Lees ook:Video: Warming up voor de 90s Request op 3FM
Lees ook:Finale 90′s Request: Nirvana op 1 in Top 100

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Het is weer tijd voor verzoekjes uit de jaren ’90

  1. Arnoud

    Wat mij betreft de leukste week op 3FM. Samen met Serious Request….

      /   Reply  / 
  2. Daniel

    Geweldig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>