DJ’s 3FM opnieuw in videoclip

Vrijdag 12 oktober is op Radio 3FM opnieuw de 90s Request te horen. Vorig jaar namen de DJ's van het radiostation een eigen versie van de Macarena van Los Del Rio op. Dit jaar kruipen de jocks in de huid van verschillende artiesten uit de jaren 90 voor een nieuwe clip.

In de clip zal Giel Beelen te zien zijn als Kurt Cobain (Nirvana) en Sander Lantinga kruipt tijdelijk in de huid van Anthony Kiedis van de Red Hot Chili Peppers. Rob Stenders doet ook mee en hij is de verkleedpartijtjes wel gewend. Toen Stenders zijn ochtend-programma Stenders Vroeg (Op) nog had, maakte hij samen met een groot aantal bekende Nederlanders een kalender. In de laatste editie daarvan waren BN'ers te zien als helden uit oude televisieseries. Voor de 3FM 90s Request zal Rob Stenders zich verkleden als hippy van de happy-hardcore-groep Technohead. Daar hoeft niet zo heel veel voor geschminkt te worden.

Naast de eerdergenoemde heren gaan nog heel wat andere mannelijke en vrouwelijke DJ's in de schoenen staan van hun helden uit de jaren 90. De clip van vorig jaar zag er zo uit:

De 90s Request loopt van 5 tot en met 12 oktober. De hele week kunnen luisteraars hun favoriete plaat uit de jaren 90 aanvragen. De week wordt op vrijdag 12 oktober afgesloten met de 90s Request Top 100, te horen van 's morgen 9:00 tot eind van de middag 18:00 uur.

Lees ook:3FM-dj’s maken 90s clip voor themaweek
Lees ook:Video: Warming up voor de 90s Request op 3FM
Lees ook:Een week lang 90′s Request op 3FM
Lees ook:3FM komt terug met de Zeroes Request
Lees ook:Stemmen voor 3FM 90’s Request Top 100 van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>