Coen en Sander ronden WK-tour af in Zuid-Afrika

Sinds 14 juni kan je op 3FM luisteren naar de WK-tour van de Coen en Sander Show. Ze trekken heel Nederland door om oranje-initiatieven te bezoeken. Voordat de WK-tour begon was het plan eigenlijk om het hele WK in Zuid-Afrika te zijn, maar dat bleek niet mogelijk. Nu Nederland zó ver is gekomen dat ‘we’ zelfs in de finale staan reizen de heren alsnog af naar Zuid-Afrika.

Vanuit Johannesburg worden drie uitzendingen gemaakt: op vrijdag 9 juli van 16.00 tot 19.00 uur en op zaterdag 10 en zondag 11 juli van 12.00 tot 15.00 uur. Ook in Zuid-Afrika gaan de dj’s evenementen bezoeken, zo gaan ze onder andere naar de training van Oranje.

Coen Swijnenberg: “In de euforie na de halve finale kreeg ik zowel van BNN als 3FM sms’jes dat we nu echt naar Zuid-Afrika moeten om onze WK-Tour met een klapper af te sluiten. We hebben dit fantastische plan in één dag uit de grond gestampt. Ik kan nog steeds nauwelijks geloven dat ik er zondag bovenop sta als Nederland wereldkampioen wordt.”

Net als de wedstrijd Uruguay-Nederland zendt 3FM tijdens de finale Nederland-Spanje het Radio 1-commentaar van Jack van Gelder en Bas Ticheler uit, mét begeleidende live-muziek van DJ Sandstorm.

Lees ook:Coen en Sander zoeken de Oranjegekte op
Lees ook:De Coen & Sander Show in 2010 vanuit Zuid-Afrika?
Lees ook:Tour de France 2010 live op Radio 1
Lees ook:WK Voetbal en Tour de France maken Sportzomer compleet
Lees ook:Coen en Sander verslaan WK-duel Nederland-Japan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>