Coen en Sander verslaan WK-duel Nederland-Japan

Dit weekend moet je het doen zonder ‘Timur Open Radio’, want Timur en Ramon de stagiair hebben een weekendje vrij. Daarvoor in de plaats zijn Coen en Sander te horen. Zij zijn bezig met de WK-tour en zijn zaterdag live te horen vanuit de Amsterdam ArenA. Eerder deze week kwam het radioduo met hun programma al vanuit Artis, Aalst, Volendam en het trainingsveld bij de ArenA. Coen en Sander strijken zaterdag neer in de ArenA en verslaan de WK-wedstrijd Nederland – Japan die om half twee gespeeld wordt.

Nederland speelt zaterdag in Zuid-Afrika tegen Japan en in de ArenA is daar een enorm feest voor georganiseerd. Zoals Jack van Gelder het commentaar op Radio 1 verzorgd, doen Coen en Sander dat op 3FM.

Achtertuin

Zondag zoeken Coen en Sander het iets dichter bij huis, namelijk de achtertuin van Coen Swijnenberg. Zaterdag en zondag dus geen Timur en Ramon tussen 12:00 en 15:00 uur, maar wel Coen en Sander.

Lees ook:Coen en Sander zoeken de Oranjegekte op
Lees ook:Domien Verschuuren en Timur Perlin vervangen Coen en Sander
Lees ook:Coen & Sander verlengen verblijf bij EK
Lees ook:Nederland – Rusland: 1-3 | Coen & Sander kunnen inpakken
Lees ook:Coen en Sander zoeken de zomer op, drie dagen live vanuit Albufeira

1 Reacties // Reageer

One thought on “Coen en Sander verslaan WK-duel Nederland-Japan

  1. Arjen

    Ik was erbij in Aalst. Kicke man. :O

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>