Zaterdagnacht van 3FM met alternative dance

3FM maakt van de zaterdagnacht een alternative dance-nacht. Vanaf 2 april hoor je op die zender vanaf 22.00 uur achtereenvolgens Club Ajouad (BNN), Tiësto’s Club Life (BNN), Dave Clarke’s Whitenoise (VPRO) en Dansen met Delsing (VPRO). Dance-liefhebbers kunnen hun radio dus de hele nacht op 3FM laten staan.

3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers is enthousiast over 3FM’s alternative dance night: “Veel muziek die je overdag op 3FM hoort, kun je vanaf aanstaande zaterdag in een dance remix horen bij bijvoorbeeld Tiësto’s Club Life (BNN). Dat Tiësto kort geleden werd uitgeroepen tot de beste DJ ter wereld aller tijden onderstreept het belang van Tiësto voor de dancemuziek. Dave Clarke’s White Noise (VPRO) is al een paar jaar vaste waarde in de 3FM zaterdagnacht. De cutting edge soundscapes van Dave zijn wereldwijd vermaard. Nieuw zijn de programma’s Club Ajouad (BNN), waarin Ajouad El Miloudi een eclectische muziekmix brengt die je wel moet laten dansen, en nieuw talent Tomas Delsing zorgt met ‘Dansen met Delsing’ (VPRO) voor een mooie en passende afsluiting van de zaterdagnacht op 3FM. In dit programma is aandacht voor actuele dansmuziek en dj-sets zoals die ook te vinden zijn op de website 3VOOR12.”

Nieuwe 3FM nachtprogrammering op zaterdagavond vanaf 2 april 2011:

22.00 – 00.00 uur Club Ajouad (BNN) – Ajouad El Miloudi
00.00 – 02.00 uur Tiësto’s Club Life (BNN) – Tiësto
02.00 – 04.00 uur Whitenoise (VPRO) – Dave Clarke
04.00 – 06.00 uur Dansen met Delsing (VPRO) – Tomas Delsing

Lees ook:Nieuwe zaterdagavondprogrammering op 3FM
Lees ook:Tiësto van Radio 538 naar BNN/3FM
Lees ook:Dubbele sessie Sense of Dance voor Ajouad
Lees ook:Tweede programma voor Daniël Lippens op 3FM
Lees ook:Ajouad neemt ook nachtprogramma Lippens over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>