Sander Lantinga krijgt hulp in de ‘… & Sander Show’

Coen Swijnenberg stapte vanochtend het vliegtuig in, op naar zijn vakantiebestemming. De dj van 3FM laat daarmee zijn radiomaatje Sander Lantinga alleen achter die vanmiddag wel gewoon present is in wat normaal de ‘Coen en Sander Show’ heet. Daar waar Coen doorgaans de leiding heeft in het middagprogramma, staat nog niet vast dat het tijdens zijn vakantie een ongeregeld zooitje op de radio wordt. Sander Lantinga wordt de komende drie weken namelijk bijgestaan door drie verschillende radiomakers. Nacht-jock Bert van Lent trapt maandag af.


Bert van Lent (links op de foto) is dj in het opleidingstraject van 3FM en presenteert elke donderdag van 01:00 tot 04:00 uur het programma ‘TurbuLent’. Deze week mag Van Lent het radiomaken bij 3FM eens overdag proberen. Van maandag 17 tot vrijdag 21 augustus 2009 staat Bert Sander Lantinga bij en wordt het programma omgedoopt tot de ’Lent en Lant Show’.

Volgende week, van maandag 24 tot vrijdag 28 augustus, zal Ajouad El Miloudi de middagshow samen met Sander presenteren. De BNN-dj van ‘The Sense of Dance’ is elke zaterdagavond en -nacht te horen met de lekkerste DJ-sets. Je voelt ‘m vast al aankomen, het programma van Coen en Sander heet in die week vijf dagen lang de ‘Ajouad en Sander Show’.

Hekkensluiter van Sanders zoektocht naar een substituut voor Coen is Ramon Verkoeijen, de eeuwige stagiair uit het weekendprogramma ‘Timur Open Radio’. Van 31 augustus tot 4 september vormt hij een duo met Sander Lantinga in de ‘Ramon en Sander Show’.

De ‘Coen en Sander Show’ gaat de komende tijd dus iedere week onder een andere naam door het leven, maar is nog steeds iedere werkdag van 16:00 tot 19:00 uur te horen op 3FM. Op vrijdag is het programma een uurtje korter te horen, want dan stoppen de dj’s om 18:00 uur om snel aan het weekend te kunnen beginnen.

Lees ook:Coen en Sander verlengen contract met BNN en 3FM
Lees ook:Drie jaar Coen en Sander Show op 3FM
Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest
Lees ook:Coen en Sander zoeken de zomer op, drie dagen live vanuit Albufeira
Lees ook:Coen en Sander vanaf 1 september op Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>