Stenders en Siebelink hebben GEM in de studio

Het 3FM-programma 'Stenders Eetvermaak' is van maandag tot en met donderdag te horen en op vrijdag wordt het tijdslot 12:00-14:00 uur gevuld door 'Leuk Is Anders'. Dat geeft de presentator van het eerste programma, Rob Stenders, de mogelijkheid om op vrijdag-middag een show te maken op zijn eigen KXradio. Stenders heeft nog altijd wel oog voor nieuw talent en vrijdag heeft hij een talentvolle band te gast in de studio van KX.

In 'Stenders Eetvermaak' geeft Rob Stenders elke uitzending een band de mogelijkheid om zendtijd te verdienen. Bij dit zogenaamde 'Indecent Proposal' moet de artiesten een opdracht vervullen alvorens ze hun muziek op de radio mogen laten horen.

Stenders heeft wel een oor voor nieuw talent en bied hen ook een podium om zich aan het publiek te presenteren. Tijdens de derde KXradio Samenzwering eerder dit jaar, trad Shane Shu op. Een heel leuk bandje dat nu voorzichtig begint door te breken in Nederland. Vrijdag 11 april 2008 hebben Rob Stenders en Fred Siebelink in de studio van KXradio een band te gast die het ook niet onverdienstelijk doet: GEM.

Drie jaar geleden werd hun muziek bij een breed publiek bekend doordat uitzendbureau Randstad het nummer 'Good To Know' van GEM gebruikte in een reeks commercials. Ze wonnen al een Essent Award, stonden op Lowlands, verzorgden vorig jaar het voorprogramma van The Fratellis en dit jaar staan ze ondere andere op de Bevrijdingsfestivals in Zwolle en Leeuwarden. Vrijdag zijn ze te gast bij 'Siebelink & Stenders' op KXradio. Daar zullen ze onder andere hun nieuwe single 'Look' ten gehore brengen.

'Siebelink en Stenders' is vrijdag 11 april tussen 14:00 en 16:00 uur te horen op KXradio.

Zie ook:
- Film over het leven van Rob Stenders
- KXradio weer een stap verder in haar expansie
- Lijstenparade KXradio: de luisteraar mag het zeggen

Lees ook:[Video] Stenders & Co naar sportschool voor videoclip
Lees ook:Downtown Café weer live op KXradio
Lees ook:Stenders, Westbroek en Siebelink in jury Starsound
Lees ook:KXradio live vanaf platenbeurs
Lees ook:Drive in euh… Live In Show van KXradio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>