Sander Lantinga mogelijk met nieuwe talkshow op tv

Een alerte luisteraar van de ‘Coen en Sander Show’ vroeg zich laatst, in het licht van de discussie rond de salarissen bij de Publieke Omroep, af of Sander Lantinga twee keer de Balkenendenorm mag verdienen. De 3FM-dj is naast zijn radiobaantje namelijk veelvuldig op televisie te zien in verschillende programma’s van BNN. Try Before You Die, VOC, Kebab TV, Ranking The Stars, Sanders presentatiekunsten blijven niet beperkt tot de radio. Binnenkort test Lantinga een nieuwe vaardigheid, namelijk het presenteren van een talkshow.


Sophie Hilbrand, ook een overbekend BNN-gezicht en tevens presentatrice van het Radio 1-programma ‘BNN Today’, liet maandagavond in het televisieprogramma ‘On Air’ weten dat zij met Sander Lantinga een proefaflevering gaat opnemen van een nieuwe talkshow.

De zwangere BNN-presentatrice vertelde in On Air: “We maken nu een pilot voor een programma. Als het doorgaat, zou het pas volgend jaar komen. Maar ik ben natuurlijk op een gegeven moment met verlof (zwangerschap, red.), dus dat is allemaal nog heel erg vaag. Er wordt een pilot gemaakt en als het werkt hopen we dat het kan worden gemaakt.

Soms vraag ik me af hoe Sander Lantinga zijn vele radio- en televisiewerkzaamheden zo goed kan combineren. De oplettende luisteraar van de ‘Coen en Sander Show’ weet dat Sander best wel vaak afwezig is, dat verklaart al deels waarom het te combineren is. Daarnaast zijn de televisieprogramma’s doorgaans acht tot twaalf weken te zien, terwijl ze in een paar dagen worden opgenomen. Feit blijft wel dat er veel tijd gaat zitten in de voorbereidingen en opnames van een show als ‘VOC’, dat grotendeels op locatie wordt opgenomen.

Wat vind jij van Sanders crossmediale carrière? Moet hij zich focussen op uitsluitend radio of televisie? Of kan het prima samengaan?

Lees ook:Sander Lantinga krijgt hulp in de ‘… & Sander Show’
Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest
Lees ook:Drie jaar Coen en Sander Show op 3FM
Lees ook:Sander Lantinga in Nieuw-Zeeland op z’n knieën
Lees ook:Coen en Sander gaan met WK-bus door het land

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sander Lantinga mogelijk met nieuwe talkshow op tv

  1. Bastiaan

    Ik vind Sander meer een tv presentator dan een radio-DJ, maar De C&S Show is niks zonder hem. Hij heeft veel meer humor dan Coen. Ik denk dat het wel te combineren is.

      /   Reply  / 
  2. Kurt

    Je kan Sander moeilijk een DJ pur sang noemen, maar blijkbaar hoeft dat niet meer tegenwoordig om op de radio te mogen. Zijn sterkste punt is wel dat hij soms heel gevat uit de hoek kan komen en dat maakt de C&S show wel leuk om te beluisteren. Wat mij betreft kan hij de twee best combineren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>