Drie jaar Coen en Sander Show op 3FM

De wereld en New York in het bijzonder staan vandaag stil bij de terroristische aanslagen van 11 september, nu acht jaar geleden. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga vieren daarentegen de verjaardag van hun radioshow op 3FM. Vandaag precies drie jaren geleden startte het tweetal met hun middagprogramma ‘Coen en Sander Show’ op de publieke popzender. De show was de opvolger van het programma ‘Wout’ van de naar Q-music vertrokken dj Wouter van der Goes. Coen en Sander laten het feestje vrijdag niet onopgemerkt voorbij gaan.


De derde verjaardag van de ‘Coen en Sander Show’ wordt uitgebreid gevierd; de champagne zal rijkelijk vloeien en een aantal bekende Nederlanders zal vrijdagmiddag langskomen in de studio.

Het jarige radioprogramma van Swijnenberg en Lantinga is van maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 19:00 uur te horen op 3FM. Op vrijdag is het duo een uur korter te horen, namelijk tot 18:00 uur.

Zie ook:
- Coen en Sander Show winnaar van de Gouden RadioRing 2008

Lees ook:Coen & Sander twee weken met vakantie
Lees ook:Coen en Sander Show viert vierde verjaardag
Lees ook:BNN viert feest: oud-BNN’ers te gast bij 3FM
Lees ook:Coen en Sander vieren 1500ste aflevering
Lees ook:Coen & Sander lokken zwevende kiezers met studiobezoek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>