Giel Beelen gaat één uur langer door

Giel BeelenNieuwe dag, nieuwe week, nieuwe maand en een  nieuwe kansen. Radio 3FM voert per 1 september een kleine wijziging door in de programmering; Giel Beelen gaat vanaf van-daag namelijk één uur langer door. De extra zendtijd voor het ochtendprogramma gaat wel ten koste van de arbeidsvitaminen.

Volgens zendermanager Florent Luyckx van Radio 3FM maakt Giel Beelen met zijn programma mensen wakker, praat ze bij over het nieuws van de dag en begeleidt ze naar hun werk. En omdat 'onder weg' steeds langer wordt, is het logisch dat het programma 'Giel!' een uur langer doorgaat.

Het Avro-programma 'Arbeidsvitaminen' moet door de extra zendtijd voor Giel Beelen inleveren en duurt daardoor vanaf maandag een uur korter. De nieuwe ochtend van 3FM ziet nu als volgt uit:

06:00 – 10:00 uur 'Giel!' | Presentatie: Giel Beelen
10:00 – 12:00 uur 'Arbeidsvitaminen' | Presentatie: Gerard Ekdom

Zie ook:
- 'Giel' krijgt uurtje extra, Ekdom levert in
- Reacties op wijzigingen 3FM-ochtend

Lees ook:‘Giel’ krijgt uurtje extra, Ekdom levert in
Lees ook:Reacties 3FM, Vara en Avro op wijzigingen 3FM-ochtend
Lees ook:Hans Teeuwen vaste gast in ochtendshow Giel Beelen
Lees ook:Radioactive headlines week 30: programmaschema’s en luistercijfers
Lees ook:Giel Beelen betrokken bij aanrijding op snelweg

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Giel Beelen gaat één uur langer door

  1. Jan

    Afgezien van het uurtje extra voor Giel (ik zat er niet op te wachten), moet het voor Gerard als radiodier en muziekliefhebber, wrang zijn om per week 5 uur in te leveren, en daarmee ook de AVRO (op 3FM). Dat zal toch ook gevolgen hebben voor je contract, lijkt me? Gerard had nog het Steenen Tijdperk kunnen doen, (a.s. zondag start het nieuwe seizoen), maar die 2 uurtjes neemt Rob Stenders, ivm ziekte van Jeffrey Williams, nu waar. Of staat Gerard nog ergens anders ingepland? Is jou daar iets van bekend Jorn?

      /   Reply  / 
  2. Jasper

    @ Jan: Ekstra Weekend.

    Maak je over Gerard geen zorgen. Die verdiend genoeg. Blij zal ie niet zijn, maar vaste DJs worden niet meer per uur betaald.

    Overigens is dat hele verhaal van 3fm natuurlijk complete onzin. 3fm reageert hier direc top het succes van het Foute Uur op Q. Op hun werk aangekomen schakelen veel mensen dat in, en dan blijven ze bij Q hangen. Door Giel langer te laten duren probeert 3fm mensen weer 3fm aan te laten zetten op het werk om Giel “door te luisteren”. De hoop is dan dat ze bij 3fm blijven hangen en Q vergeten.

      /   Reply  / 
  3. Jan

    Jorn,

    Extra weekend maken Gerard en Michiel Veenstra al 2 jaar voor 3FM. (nog) Geen andere radioprogramma’s voor Gerard dus.

    Overigens hoorde ik dat Claudia de Breij de vrijdagmiddag lunch voor haar rekening gaat nemen. Tot eind september mag Dolf Janssen nog ‘Leuk is anders’ presenteren. Daarna wordt het anders met Claudia, die daarmee na haar zwangerschap, haar rentree maakt op 3FM.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Gerard Ekdom start met Kickstart Request | Radioactive

  5. Pingback: Wild gerucht: Gerard Ekdom naar Q-music | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>