Giel Beelen doet mee met stakende scholieren

Begin 2007 belde ik met het studenten-radioprogramma Piekuur naar een paragnost om eens te vragen hoe het nieuwe jaar er uit zou zien. De man in kwestie voorspelde een aantal zaken waaronder een grote opstand van studenten. Nu zijn de stakende scholieren géén studenten, maar er zat toch wel een voorspellend element in zijn verhaal. De demonstraties nemen grote vormen aan en ook Giel Beelen was er vandaag bij.

Het Landelijk Actie Komitee Scholieren (LAKS) kondigde het gisteravond al aan dat de 3FM-jock de scholierdemonstratie zou gaan presenteren. Dus zelf meedoen met het gooien van eieren of het afsteken van vuurwerk zit er voor Giel Beelen niet in. Zijn taak bij de demonstratie was om vakbondsmensen, Tweede Kamerleden en wat musici te ontvangen.

Zie ook over Giel Beelen:
- Giel Beelen slechtst geklede man van het jaar
- Giel Beelen gaat voor nog geen miljoen

Lees ook:In de collegebanken met Giel Beelen
Lees ook:Giel Beelen betrokken bij aanrijding op snelweg
Lees ook:Grote wens van Giel Beelen in vervulling
Lees ook:Giel Beelen terug met nieuwe tv-show
Lees ook:Giel Beelen gespot in Goede Tijden Slechte Tijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>