Eddy Zoëy nu helemaal weg bij BNN

BNN-corryfee van het eerste gezicht Eddy Zoëy vertrekt bij BNN. In november vorig jaar werd al bekend dat de presentator zou stoppen met radio maken bij 3FM. Zoëy wilde zich naar eigen zeggen helemaal op televisie gaan richten en nu is bekend geworden dat hij dat bij de commerciëlen gaat doen. 3FM-dj Coen Swijnenberg schrijft op zijn weblog dat zijn BNN-collega Eddy ‘een mooie aanbieding heeft gehad van RTL’. Vrijdagmiddag zal Zoëy in de ‘Coen & Sander Show’ zijn vertrek toelichten.

Eddy Zoëy was één van de eerste presentatoren van BNN waar hij in totaal tien jaar gewerkt heeft. In het begin van dit decennium heeft de rtv-presentator nog een uitstapje gemaakt naar SBS 6 en V8 waar hij anderhalf jaar voor gewerkt heeft. Nu keert de programmamaker terug naar de commerciëlen: “De kans die RTL me nu biedt is inhoudelijk een mooie uitdaging voor me”, aldus Eddy Zoëy. “Bij RTL mag ik meerdere nieuwe avonturen aangaan en bij BNN zijn die kansen terecht voor de nieuwe jonge generatie.”

Zoals we weten valt Radio 538 onder RTL Nederland. Zou Eddy Zoëy zijn radiowerk in de toekomst wellicht bij Radio 538 voortzetten?

Zie ook:
- Eddy Zoëy stopt met radio, Timur vervangt
- Domien en Annemiek doen 3FM-ochtend in het weekend

Lees ook:Eddy Zoëy gaat ‘Expeditie Robinson’ presenteren
Lees ook:Eddy Zoëy stopt met radio, Timur vervangt
Lees ook:Eddy Zoëy opnieuw vader geworden
Lees ook:Gezocht: hoofdredacteur BNR Nieuwsradio m/v
Lees ook:Defensieminister Kamp zwaait 3FM-dj Eddy Zoëy uit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eddy Zoëy nu helemaal weg bij BNN

  1. JerOeen

    Ik hoop dat Eddy naar 538 gaat! Dan is er meteen eens reden om naar die zender te luisteren en dat Eddy stopte op 3fm was en is nog steeds ongelooflijk jammer!

    Verder wat gebeurt er nu met “Nu we er toch zijn (op vakantie)!” , want dat is ook zo’n briljant programma.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Eddy Zoëy gaat ‘Expeditie Robinson’ presenteren | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>