Eddy Zoëy stopt met radio, Timur vervangt

Eddy ZoeyRadio, televisie, muziek maken en net vader geworden van een tweede kind, Eddy Zoëy heeft het er maar druk mee. Zo druk dat hij heeft besloten om één van zijn vele activiteiten te laten vallen. Die keuze is gevallen op radiomaken. Zoëy is iedere zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 uur te horen op 3FM. Op zondag 14 december zal hij zijn laatste uitzending van ‘ZoëyZo’ presenteren, waarna BNN-collega Timur Perlin dat tijdslot in het nieuwe jaar overneemt. 

“Er wordt me wel eens gevraagd: Als je moest kiezen tussen al je bezigheden, wat zou je dan blijven doen? Nou, ik MOEST wel kiezen, en die keuze is gemaakt. De afgelopen jaren heb ik ontzettend genoten van radio maken. Maar doordat ik zoveel dingen doe die ik fantastisch vind, zoals muziek maken, televisie maken en ook kinderen maken, heb ik helaas moeten kiezen. Ik zal radio in het algemeen en 3FM in het bijzonder zeker gaan missen. Maar eerlijk is eerlijk, het vooruitzicht om in het weekend gewoon weer bij mijn gezin te zijn is ook wel heel plezierig!”, aldus Eddy Zoëy als reactie op zijn besluit.

Timur Timur

Op zondag 14 december 2008 maakt Eddy samen met zijn ‘secretaressel’ Tessel de laatste uitzending. Vanaf 3 januari 2009 start Timur Perlin met een nieuw programma op zaterdag en zondag tussen 12 en 15 uur. Perlin is nu al elk weekend te horen van 7 tot 10 uur ‘s morgens. De afgelopen twee weken heeft de radio-dj onder de naam ’Timur Timur Show’ het programma van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga overgenomen, duo was namelijk op vakantie.

Het is jammer dat Eddy Zoëy stopt met radiomaken, maar gelukkig gaat hij wel verder met televisie maken. Zo is hij in 2009 weer te zien in een nieuwe reeks van ‘Nu We Er Toch Zijn’. Voor Timur Perlin, zeg maar Timur Jensen, is het mooie verdere stap in zijn carrière nadat hij eerder het veld moest ruimen bij Caz!. Als je naar Timur luistert, dan hoor je heel goed dat Robert Jensen een groot voorbeeld is geweest voor Perlin. De intonatie, de dingen die hij zegt en soms zelfs de stem, het is net Jensen :) Helemaal niet erg, want Jensen is -helaas- al lange tijd niet meer op de radio te horen.

Lees ook:Mama Appelsap, ja dat verstond ik ook!
Lees ook:Timur Perlin terug op Radio 3FM
Lees ook:Eddy Zoëy nu helemaal weg bij BNN
Lees ook:Het ware verhaal achter Mama Appelsap
Lees ook:Uit de oude doos: Hans Koper belt Albert Heijn

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Eddy Zoëy stopt met radio, Timur vervangt

  1. Thomas

    Jammer te horen dat Eddy gaat stoppen met radio.. zette in ‘t weekend toch erg graag 3fm voor ‘m op :)

      /   Reply  / 
  2. JerOeen

    Het best radio programma van het weekend stopt. :( Erg jammer. Maar wel heel begrijpelijk voor Eddy Zoey. :)

      /   Reply  / 
  3. Jan

    Goed dat Eddy stop met Zoeyzoey. In het begin was het vernieuwende radio die hij bracht (met de gitaarhit bijvoorbeeld). Maar zeker het laatste jaar was daar weinig van over. Ook de duopresentatie met Tessa kwam het programma niet ten goede. Ik hoop dat Timur er in slaagt om dit uitzenduur weer op de kaart te zetten. Dat hij het kan, bewijzen zijn invalbeurten voor Coen & Sander en zijn eigen programma in het weekend. Goed dat hij eindelijk promoveert naar dit tijdstip!

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Mama Appelsap, ja dat verstond ik ook! | Radioactive

  5. Pingback: Eddy Zoëy gaat ‘Expeditie Robinson’ presenteren | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>