100.000 Bezoekers verwacht voor Glazen Huis

De vijfde editie van 3FM Serious Request gaat vrijdag 19 december van start. Na drie keer in Utrecht en één keer in Den Haag te hebben gestaan, is het Glazen Huis dit jaar opgezet in Breda. Burgemeester Van der Velden van de stad Breda verwacht dat het Glazen Huis 100.000 extra bezoekers naar de stad trekt. De burgervader is enthousiast over de actie en hij verwacht dat bezoekers niet alleen voor het Glazen Huis komen, maar ook even gaan winkelen, of een bezoekje brengen aan de drijvende ijsbaan in de Haven.

“Ik denk dat heel de binnenstad ervan zal profiteren”, zo zegt Van der Velden in een interview met BredaVandaag.nl. “Een betere citymarketing kan ik me niet wensen. En dit nog afgezien wat het oplevert aan saamhorigheid onder de inwoners.”

Aanstaande zondag zal ik als Radioactive Blogger afreizen naar Breda om het Glazen Huis eens van dichtbij mee te maken. Het leuke voor treinreizigers is, is dat Nederlandse Spoorwegen de mogelijkheid biedt om tijdens de 3FM Serious Request-actie met 40 procent korting naar Breda te reizen. Daarvoor zijn 250.000 kortingskaarten in omloop gebracht.

Als je het Glazen Huis op de Grote Markt in Breda wilt bekijken, dan kun je dus met een flinke korting reizen. Zondag ga ik erheen en daarna lees je op Radioactive uiteraard een verslag van de 3FM-actie!

Zie ook:
- Bert Koenders sluit vrijdag het Glazen Huis

Lees ook:Glazen Huis 3FM in 2009 weer in Utrecht?
Lees ook:Mini-cd met nummers over Glazen Huis uitgebracht
Lees ook:Hevige strijd tussen steden om het Glazen Huis
Lees ook:Glazen Huis staat dit jaar in Groningen
Lees ook:Bouwput Groningen gedempt voor Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>