Glazen Huis 3FM in 2009 weer in Utrecht?

Het Glazen Huis van 3FM in je stad staat tegenwoordig garant voor heel veel extra bezoekers. Locatie van 2008 was de Grote Markt in Breda en de stad verwachtte zo’n 100.000 extra bezoekers, geen verkeerde marketing dus voor een stad zo’n evenement. Vorig jaar stond het huis van 3FM in Den Haag en de drie jaren daarvoor op de Neude in Utrecht. De grote vraag is: waar staat het Glazen Huis volgend jaar? Er zijn aanwijzingen dat Utrecht in 2009 opnieuw de locatie wordt voor 3FM Serious Request.


Die informatie komt uit een krantje van de gemeente Utrecht. Daarin staan vergunningaanvragen voor evenementen in 2009 en daarbij staat een aanvraag voor het Glazen Huis op de Neude. Weet de gemeente Utrecht meer? Of willen ze 3FM met de vergunningen op zak een mooi aanbod doen om het Glazen Huis terug naar de oorspronkelijke locatie te brengen.

Zie ook:
- Eindstand 3FM Serious Request 2008: € 5.637.937,-
- Interview met Paul Rabbering in Glazen Huis [verslag+ foto's]
- In gesprek met Michiel Veenstra bij 3FM Surprisetruck [foto's]

Lees ook:Groningen helemaal klaar voor Glazen Huis
Lees ook:Hevige strijd tussen steden om het Glazen Huis
Lees ook:Zwolle voert actie om Glazen Huis
Lees ook:Niet iedereen blij met Glazen Huis in Groningen
Lees ook:100.000 Bezoekers verwacht voor Glazen Huis

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Glazen Huis 3FM in 2009 weer in Utrecht?

 1. evert

  ook tilburg en rotterdam hebben al aangegeven graag gastheer te zijn. door het steeds groter wordende succes denk ik dat voor veel gemeenten het ongelooflijk interessant wordt dit mega event binnen te halen.

    /   Reply  / 
 2. Jan

  Breda heeft bewezen zowel overdag als ‘s nachts boeiend genoeg te zijn voor de dj’s en de kijkers. Dus iedere stad die dat kan evenaren of zelfs verbeteren, lijkt me welkom.

    /   Reply  / 
 3. Olt

  Ik had ergens gelezen dat ze het concept vanaf nu een tijdje in de koelkast wilden zetten, om het zo nog fris en nieuw te houden.

  En zou het heel gek vinden als ze nu al weten dat het in Utrecht zou plaatsvinden in 2009 – als het dus al plaatsvindt.

    /   Reply  / 
 4. Jorn

  @Bob: Tja… je zou zeggen dat het huis in 2009 idd weer in Utrecht staat.

  Maar bekijk de overige evenementen eens. Voor begin janurari 2009 staat het ‘Q-music IJsblok’ gepland op het Janskerkhof in Utrecht (http://www.utrecht.nl/smartsite.dws?id=278899). Het is nu bekend dat die actie op Het Plein in Den Haag gehouden wordt, dus zo heel zeker is Utrecht nog niet van het Glazen Huis…

    /   Reply  / 
  1. Bob

   Hmm.. Daar heb je een punt… Ik werk bij de leverancier van het glazen huis zelf, en misschien weet wel wat info los te peuteren zodra er zekerheden zijn. Alvast een fijne jaarwisseling! Gr Bob

     /   Reply  / 
   1. Jorn

    Is het Glazen Huis van Boels? Ik dacht dat op de zijkant te zien staan. Ben benieuwd of jij wat los kunt krijgen! Alvast een spetterend 2009 gewenst!

      /   Reply  / 
 5. Pingback: Headlines, oliebollenmix en jaarmix op 3FM | Radioactive

 6. John

  Ik zie net op Radiofreak dat het waarschijnlijk Maastricht gaat worden , Tilburg is ook in de race , ik vind persoonlijk Maastricht erg uit de richting , zelfs vanuit Utrecht , en das toch het midden van het land.

    /   Reply  / 
 7. Pingback: Groningen helemaal klaar voor Glazen Huis | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>