BNN viert feest: oud-BNN’ers te gast bij 3FM

BNNVijf jaar geleden moest BNN nog actie voeren om leden binnen te halen voor het voort-bestaan van de omroep. Ze hebben het overleefd en bestaan vandaag precies tien jaar. Dat wordt uiteraard uitbundig gevierd, zowel op televisie als op de radio.

Vrijdagavond om 20:25 uur start op Nederland 3 'De Nationale BNN Test' waarin uitgebreid stilgestaan wordt bij tien jaar te gekke televisie, radio en internet.

's Middags vieren Coen Swijnenberg en Sander Lantinga op 3FM ook een BNN-feestje. Voor het tien-jarig jubileum van de omroep komt de 'Coen & Sander Show' vrijdag vanuit de bar in het BNN-gebouw. Daar zit overigens ook een volledige radiostudio in het pand, dus de uit-zendfaciliteiten zijn al aanwezig.

Ex-BNN-prominenten

In de 'Coen & Sander Show' zullen alle belangrijke BNN-dj's uit het verleden langskomen. Denk daarbij aan Wouter van der Goes (nu Q-music), Ruud de Wild (Q-music), Jeroen Kijk in de Vegte (Q-music), Sander de Heer (Radio 2) en het duo Sven & Dave (Sven van Veen, nu Radio Veronica; Dave Heijnerman, oprichter van mooiemensen.com).

Met die oud-BNN'ers wordt de BNN-10-jaar-op-3FM-kwis gespeeld en is er een optreden van Van Dik Hout. De uitzending van de 'Coen & Sander Show' duurt voor één keer op vrijdag drie uur, dus van 16:00 tot 19:00 uur is het feest op 3FM (normaal is op vrijdagavond van 18:00 tot 19:00 uur 'Dance Classics Party Request' te horen).

Zie ook:
- Coen & Sander Show winnaar Gouden RadioRing 2008
- Coen & Sander kregen "honderden stemmen meer"

Lees ook:Drie jaar Coen en Sander Show op 3FM
Lees ook:Dave Heijnerman wordt columnist op Glamour Blog
Lees ook:Coen en Sander Show viert vierde verjaardag
Lees ook:Coen en Sander verlengen contract met BNN en 3FM
Lees ook:Rudolf van Veen wint Egel Award 2009

1 Reacties // Reageer

One thought on “BNN viert feest: oud-BNN’ers te gast bij 3FM

  1. //DESH\\

    Was erg leuk gister. Overigens vind ik Ruud de Wild helemaal niet bij Q-Music passen. Maar als het op geld aankomt…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>