3FM wint voor tweede keer met Serious Request

Florent LuyckxRadio 3FM sleepte vrijdag het Gouden Radio-Oortje in de wacht voor het beste radiopro-gramma. Florent Luyckx, zendercoördinator van 3FM, nam de prijs in ontvangst voor het programma 'Serious Request'. Hij moest wel even lachen om het winnen van de prijs, want het idee van 'Het Glazen Huis' was een eenmalige actie.

Bij Serious Request zitten drie dj's van 3FM een week lang opgesloten in een glazen huis. Ze maken vanuit daar 24 uur per dag radio, krijgen geen eten en doen dat alles voor het goede doel. In eerste instantie zou Serious Request eenmalig gehouden worden, maar vanwege het succes is het recept al drie keer herhaald.

De radio-actie van 3FM won twee jaar geleden ook al het Gouden Radio-Oortje. En nu dus opnieuw, terwijl het programma-idee eigenlijk maar één keer uitgevoerd zou worden. Eind december 2008 organi-seert 3FM voor de vijfde maal Serious Request. Florent Luyckx liet weten dat het thema dit jaar is "Een vluchteling is nergens zonder jouw hulp".

Zie ook:
- Overzicht winnaars RadioRingen 2008
- Coen & Sander: "Waar twee honden vechten om een been…"

Lees ook:Internationale award voor ’3FM Serious Request’
Lees ook:Bieden op huwelijk in Glazen Huis
Lees ook:Florent Luyckx raakt rijbewijs kwijt
Lees ook:5,9 Miljoen luisteraars voor 3FM Serious Request 2008
Lees ook:Edwin Evers maakt genomineerden RadioRing 2009 bekend

1 Reacties // Reageer

One thought on “3FM wint voor tweede keer met Serious Request

  1. RojanUK

    En ik denk dat dat ook grotendeels te danken is aan wie er in het huis zaten. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra en Rob Stenders bleek een gouden combi te zijn en heeft week geweldige radio opgeleverd. Een zeer terechte winnaar dus…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>