Giel Beelen belt euthanasie-Otto (filmpje)

Giel BeelenDe berichten rond het euthanasie-verhaal dat luisteraar Otto op 3FM vertelde (deel 1, 2, 3) leken voorbij te zijn, maar de vraag wie de echte Otto is, bleef onbeantwoord. Natuurlijk wist men bij 3FM vanaf welk nummer naar de studio gebeld was en dus belde Giel Beelen afgelopen vrijdag even terug.

Doordat ik van het weekend in Parijs zat, heb ik de Freaknacht op 3FM gemist, maar in die nacht werd een nieuwe aflevering aan de euthanasie-soap toegevoegd. Giel Beelen wilde het verhaal afsluiten door de persoon te bellen die zich vorige week uitgaf als kankerpatiënt 'Otto'. De telefoon werd opgenomen met het woord "hallo" en toen Giel z'n naam noemde, hing de persoon aan de andere kant van de lijn op. Een tweede poging van Giel leidde tot het bekende tuu-duu-duu-geluid.

Buiten de radio-uitzendingen om heeft Beelen al eerder met 'Otto' gebeld en de dj heeft zich toen voorgedaan als iemand van een cateringbedrijf. Door dat gesprek kwam Giel er achter dat de echte Otto luistert naar de naam Joost. Deze 'grappenmaker' was echter niet stoer genoeg om in de Freaknacht even aan de lijn te blijven…

Zie hier het fragment uit de Freaknacht van 10 oktober:

Okay, het is nu bekend dat het hele verhaal een grap was en de echte dader is ontmaskerd. Wat mij betreft is het: case closed!

Zie ook:
- Luisteraar kondigt euthanasie aan in Freaknacht
- Euthanasie-verhaal (b)lijkt een grap te zijn
- Euthanasie-story continues: wie is de echte Otto?

Lees ook:Euthanasie-verhaal (b)lijkt een grap te zijn
Lees ook:Luisteraar kondigt euthanasie aan in Freaknacht
Lees ook:Euthanasie-story continues: wie is de echte Otto?
Lees ook:Overzicht oktober 2008: Meest gelezen berichten
Lees ook:Giel Beelen undercover in X Factor

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Giel Beelen belt euthanasie-Otto (filmpje)

  1. AZ

    ‘Joost’ je bent een gore lul; over deze en dergelijke zaken kan en mag je zulke grappen niet maken! Het maakt mij woedend jij (de zo genoemde ‘Joost’) hier zo’n grap over maakt!

      /   Reply  / 
  2. AZ

    Een kleine correctie:

    ‘Joost’ je bent een gore lul; over deze en dergelijke zaken kan en mag je zulke grappen niet maken! Het maakt mij woedend DAT jij (de zo genoemde ‘Joost’) hier zo’n grap over maakt!

      /   Reply  / 
  3. AZ

    Iwan, je hebt volkomen gelijk! Wanneer iemand in staat is zulke ‘grappen’ te maken (en bij zulke ‘grappen’ heb ik dan mijn vraagtekens), dan vind ik het inderdaad terecht dat de ‘grappenmaker’ zijn ‘grap’ (?) toelicht! Waarschijnlijk is ‘Joost’ nu een stuk minder geliefd waardoor hij bang is om hier verder over uit te weiden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>