De GIEL-mobiel is gestolen

Giel BeelenAl ruim drie jaar gaat het goed: de reeks met de GIEL-mobiel. Elke uitzending van het 3FM-ochtendprogramma 'Giel' heeft een (bekend) persoon in Nederland dé GIEL-mobiel en hij/zij geeft de mobiele telefoon op z'n beurt door aan een ander interessant persoon. De telefoon die verpakt zit in een broodtrommel met een elastiek er omheen, is nog nooit kwijt geraakt. Een wonder leek het, maar dat zeggen is de goden verzoeken.

En nu is het tóch gebeurd: de GIEL-mobiel is gestolen, zo meldt het AD.  Het mobieltje dat een vast item vormt in de ochtendshow van Giel Beelen, is gestolen vlak nadat de Rotterdamse burgemeester Ivo Opstelten het had achtergelaten in een kamer.

Afgelopen weekend was het toestel in handen van Opstelten en hij wilde de telefoon overdragen aan Esmée Ronde, die zondag tijdens het Rotterdamse zomercarnaval tot zomerkoningin werd gekroond. Ivo Opstelten liet de GIEL-mobiel voor haar in een kamertje liggen terwijl hij de nieuwe miss kroonde. Maar voordat de winnares het toestel mee kon nemen, was iemand haar voor geweest.

Giel Beelen kan zelf wel om lachen om de diefstal. Zo zegt hij: "Het is in de drie jaar dat de telefoon circuleert nog niet eerder gebeurd, maar er komt wel weer een nieuwe. Hoewel we er natuurlijk ook een soort Opsporing Verzocht van kunnen maken. Dus bij deze: mensen met tips kunnen zich melden.''

Of het écht om diefstal gaat moet nog blijken natuurlijk, er kan ook een grappenmaker zijn geweest die de GIEL-mobiel voor de gein voor de neus van de zomerkoningin heeft weggekaapt. Maar aan de andere kant, zo'n iemand had dan al lang de publiciteit opgezocht. Nu kan Giel dus op zoek naar een nieuwe broodtrommel én een nieuwe GIEL-mobiel!

Zie ook:
- 'Giel' krijgt uurtje extra, Ekdom levert in
- Giel Beelen lachend het gerechtsgebouw uit

Lees ook:Radioactive headlines week 30: programmaschema’s en luistercijfers
Lees ook:Giel scoort 260.000 kijkers met ‘Factor Giel’
Lees ook:Giel Beelen belt euthanasie-Otto (filmpje)
Lees ook:Giel op vakantie, Veenstra uit de veren
Lees ook:Radio Rijnmond zwaait Ivo Opstelten uit

1 Reacties // Reageer

One thought on “De GIEL-mobiel is gestolen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>