Veenstra, Veenstra en… Veenstra

Radio 3FM-jock Michiel Veenstra wordt altijd aangekondigd als "Veenstra Veenstra". Sinds de 3FM Serious Request-actie van 2007 is het ook wel eens drie keer Veenstra. Dat kwam doordat er in de tijd van de Serious Request een commercial op 3FM te horen was waarin Jeroen Kijk in de Vegte als voice-over telkens "Mika Mika Mika!" zei, ter promotie van het album van zanger Mika. Misschien heeft het Veenstra op een idee gebracht voor een…

derde Veenstra. De 32-jarige Veenstra wordt namelijk vader. De radio-dj en zijn vriendin Jessica verwachten in november hun eerste kindje en dan bestaat het gezin uit "Veenstra Veenstra Veenstra"

Eigenlijk was het niet de bedoeling dat het nieuwtje nu al naar buiten kwam. Op zijn weblog schrijft Michiel "We hadden het mooie nieuws nog heel even voor ons en de onzen willen houden, maar de media zaten er wel heel erg snel bovenop. We zijn heel erg blij met het mooie nieuws en bij deze dan ook heel erg bedankt voor alle lieve en hartelijke reacties die we al hebben ontvangen!".

Lees ook:Michiel Veenstra wordt opnieuw vader
Lees ook:Veenstra, Veenstra, Veenstra: Michiel is vader geworden
Lees ook:Michiel Veenstra maakt debuut op KXradio
Lees ook:Michiel tekent voor nog mooiere radiodroom bij 3FM
Lees ook:Michiel Veenstra viert 1 jaar Met Michiel op 3FM

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Veenstra, Veenstra en… Veenstra

 1. Peter

  Voor alle duidelijkheid: ik gun Michiel alle geluk van de wereld, maar wat is er toch met die 3FM jocks tegenwoordig? Die denken werkelijk dat ze wereldberoemd zijn…

  Gerard Ekdom die op de dag van de geboorte van zijn kind al te zien was in Boulevard mét kind! (en geloof me, dat ensceneert hij zelf). En nu Veenstra die roept “dat de media er wel heel snel op zaten”…

  Kom op jongens, get real!

  3FM is een marginaal radiozendertje, meer niet… Marktaandeel van bijvoorbeeld Veenstra’s programma is schrikbarend laag. Dus echt niemand kent die jongen. Laat staan dat er iemand geinteresseerd is in het feit dat hij zwanger is…

    /   Reply  / 
 2. hnky

  Ik ken Michiel Veenstra… :-S

    /   Reply  / 
 3. Kees

  @ hnky: nou, boeie!!! Ik ken Michiel Veenstra niét en dat bevalt me tot dusver uitstelend.

    /   Reply  / 
 4. Kees

  @ mezelf= uitstekend! Pfft… tis al laat.

    /   Reply  / 
 5. Erwin

  Wat een zure reacties hier toch weer, zo zuur dat mijn bek er van vertrekt…bah!

    /   Reply  / 
 6. Wolter

  @Peter, waarom zou iemand waarvan zijn vrouw pas 12 weken zwanger is dit nieuws aan de grote klok hangen? En ik denk dat hij zich niet wereldberoemd voelt, maar wel bekend is bij de media na de NoordpoolFM actie en een week in het Glazen Huis. Tsja, en aangezien programma’s als Hart van Nederland en Boulevard gevuld moeten worden….. is dit dus nieuws.

    /   Reply  / 
 7. Peter

  @Erwin: dat je bek ervan vertrekt? Hmmm, daar zou je nog eens van op kunnen knappen ;-)

  @Wolter: je zegt het goed, hij is bekend ‘bij de media’, maar dat betekent nog niet dat je bekend bent bij het publiek.

  Nog even voor alle duidelijkheid… ik vind Michiel verder een prima jongen die heel erg zijn best doet… maar enige misplaatstheid heeft zich nu wel van hem meester gemaakt.

  Het zit ‘m in die opmerking “de media zaten er wel heel erg snel bovenop”…
  Ik denk inderdaad ook dat in alle nieuwsprogramma’s China en Birma even plaats moesten maken voor Michiel…
  :-s

    /   Reply  / 
 8. Tja

  Als je het nieuws net zelf hebt verteld aan vrienden en familie en meteen belt Boulevard en sta je op de Telegraaf.nl, is het wel een overdonderend geval van media die ergens bovenop zitten. Zegt meer over die media dan over de persoon, lijkt me.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>