Michiel tekent voor nog mooiere radiodroom bij 3FM

"Het afgelopen jaar op 3FM was al een droom en de droom wordt alleen maar beter en mooier." Dat schrijft 3FM-dj Michiel Veenstra op zijn weblog naar aanleiding van het nieuws dat vanmiddag bekend is geworden. Veenstra, pas relatief kort bij de publieke popzender, gaat zijn zendtijd vanaf 4 september a.s. bijna verdubbelen. Binnenkort is hij elke werkdag van 19.00 tot 22.00 uur te horen, op vrijdag samen met Arbeidsvitaminen-dj Gerard Ekdom.

Lantinga & Swijnenberg gaan dus inderdaad uitzenden van 16.00 tot 19.00 uur, een wens van zendercoördinator Florent Luyckx. "Drie uur elke avond programma maken en dan ook nog het legendarische vrijdagavondslot erbij met held Ekdom", schrijft Veenstra verder op zijn site. De eigentijdse versie van Stenders & Van Inkel is vernoemd naar een samentrekking van hun achternamen: Ek-stra Weekend.

Experimenten

Veenstra is ook blij met een derde uur voor zijn solo-programma. "Een uur extra Met Michiel betekent dat alle elementen van het programma nog beter tot hun recht komen en er ook ruimte is voor nieuwe experimenten", zegt hij in het persbericht. NPS-eindredacteur Jurre Bosman noemt hem "een onmisbare schakel in de succesvolle 3FM-programmering." Leuk nieuws, gefeliciteerd Michiel!

Lees ook:
Lantinga & Swijnenberg vanaf 4/9 in de 3FM-middag
Jurre Bosman niet verrast door overstap Swijnenberg
Mohammed Veenstra

Link:
Michiel Veenstra tekent bij (Michielveenstra.nl)
________________________________________________________________

Lees ook:Michiel Veenstra op verkiezingstour in Amerika
Lees ook:Michiel Veenstra maakt debuut op KXradio
Lees ook:Gerard Ekdom ondergaat experimenten in Hoe?Zo!
Lees ook:Kandidaten voor Glazen Huis-actie 3FM bekend
Lees ook:Drie DJ’s 3FM en hoogste bieder vanavond in Lingo!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>