100% NL in Utopia

Woensdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur hoor je ochtendjock Lex Gaarthuis van 100%NL eenmalig live vanuit Utopia. En dat is niet natuurlijk niet zonder reden. Jan Smit geeft namelijk een mini-concert in het SBS-programma. 100%NL zendt het hele spektakel live uit. Enkele luisteraars van het radiostation mogen ook aanwezig zijn.

Lees ook:3FM zendt jubileumconcert Racoon uit
Lees ook:Speciale Toppers-week 100% NL
Lees ook:De Vrienden van Amstel LIVE! op Radio 2
Lees ook:Radio 2 zendt De Vrienden van Amstel LIVE! weer uit
Lees ook:Jubileum Koninklijk Concertgebouworkest live op Radio 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>