Guus Meeuwis met eigen radioprogramma op Omroep Brabant

Guus Meeuwis-fans opgelet. Guus Meeuwis is gisteren gestart met zijn eigen radioprogramma op Omroep Brabant. Het is maar voor even, want het gaat om een tijdelijk programma. Tot en met vrijdag 5 april neemt de zanger iedere werkdag plaats voor de studiomicrofoon vanwege de Guusweek op Omroep Brabant.

Samen met presentatrice Eefke Boelhouwers bespreekt Guus in het radioprogramma ‘Grootse Vrienden’ een uur lang zijn passie voor muziek. De gezellige Brabander heeft ook wat gasten uitgenodigd. Vanavond komt Nol Havens (VOF de Kunst) langs. Morgen schuift Marc Meeuwis, broer van Guus, aan en vrijdag is Gers Pardoel aanwezig.

Het programma is elke avond te beluisteren tussen 19.00 tot 20.00 op Omroep Brabant.

Lees ook:Guus Meeuwis Dag op 100% NL
Lees ook:Hollandse Week op Omroep Brabant
Lees ook:Dochters op nummer één in Allerbeste Top 100 van Nederland
Lees ook:Werkgroep lokale radio bedenkt de Brabantse Top 50
Lees ook:Guus Meeuwis de werkvloer op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>