Jan Smit presenteert ochtendprogramma op 100% NL

Nederland zal vanaf maandag 29 maart wakker worden met Jan Smit op de radio. De populaire zanger zal een week lang het ochtendprogramma ‘100% Jan’ van 07:00 uur tot 10:00 uur presenteren op 100% NL. Jan zal de luisteraars naast een hoop muziek ook een aantal muzikale vrienden ontvangen als gast in de studio. Ook zal Jan een aantal nummers van zijn nieuwe album ‘Leef’ laten horen in het programma, inclusief de nummer 1-hit ‘Leef Nu Het Kan’.


Ondertussen is hij al in de studio geweest om ervaring op te doen achter de knoppen. Jan vertelt: “Ik luister heel vaak naar 100% NL en ik heb hier al een keer een uurtje mogen presenteren. Dat beviel zo goed dat ik zeker weet dat ‘100% Jan’ een feest wordt ook al moet ik er heel de week om 5 uur voor mijn bed uit!”

Jan Smit als presentator van ‘100% Jan’, maandag 29 maart tot en met vrijdag 2 april 2010, van 07:00 tot 10:00 uur op 100% NL. 

Het nieuwe album ‘Leef’ van Jan Smit verschijnt op vrijdag 26 maart. Ook staat Jan samen met Caroline Tensen op de cover van de komende editie van het 100% NL Magazine.

Lees ook:Jan Smit van start als dj op 100%NL
Lees ook:Ochtendshow Jan Smit op live vanaf Den Haag CS
Lees ook:Jan Smit presenteert week ochtendshow 100% NL
Lees ook:‘Coen en Sander mee met Jan Smit De Zomer Voorbij’
Lees ook:Genomineerden 100% NL Awards bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>