Genomineerden 100% NL Awards bekend

Vandaag heeft 100% NL de genomineerden voor de 100% NL Awards 2010 bekend gemaakt. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt in de categorieën favoriete hit, album, artiest en nieuwkomer van het jaar. Vanaf vandaag kan iedereen op zijn of haar favoriete artiest stemmen via de site www.100p.nl.

Verkiezing

Anders dan vorig jaar dingen alle Nederlandse artiesten mee naar de prijzen, dus ook de artiesten die bijvoorbeeld Engelstalige nummers maken. De winnaars van deze jaarlijks terugkerende prijzenregen worden in de eerste week van 2011 bekend gemaakt in het programma van Robert Feller. De uitreiking vindt plaats op 11 januari 2011 in de studio van 100% NL. Net als vorig jaar reikt Albert Verlinde de 100% NL Awards uit.

Vorig jaar

Winnaars vorig jaar waren Damaru & Jan Smit (‘Hit van het Jaar’), Guus Meeuwis (‘Album van het Jaar’), Nick & Simon (‘Artiest van het Jaar’) en Hansen Tomas (‘Nieuwkomer van het Jaar’).

Genomineerden 2010

Artiest(en) van het Jaar:

3JS, Alain Clark, Caro Emerald, Frans Duijts, Gordon, Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Jacqueline Govaert, Jan Smit, Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Marco Borsato, Nick & Simon, René Froger, Xander de Buisonjé

Album van het Jaar

3JS – Dromers En Dwazen, Alain Clark – Colorblind, Caro Emerald – Deleted Scenes From The Cutting Floor, De Kast – Welkom Thuis, Frans Duijts – Leef Je Droom, Gerard Joling – Goud, Ilse DeLange – Next To Me, Jacqueline Govaert – Good Life, Jan Smit – Leef, Jurk! – Avondjurk, Marco Borsato – Dromen Durven Delen, Monique Smit – Verder, Nick & Simon – Fier, René Froger – ‘k Heb Je Lief, Xander de Buisonjé – Uit Liefde

Hit van het Jaar

3JS & Ellen Ten Damme – Wat Is Dromen, Alain Clark – Love Is Everywhere, Caro Emerald – A Night Like This,
Frans Duijts – Ik Mis Je, Gerard Joling – Ik Leef Mijn Droom, Ilse DeLange – Next To Me, Jacqueline Govaert – Overrated, Jaap – Don’t Stop Believin’, Jan Smit – Zie Wel Hoe Ik Thuis Kom, Jeroen van der Boom – Werd De Tijd Maar Teruggedraaid, Marco Borsato – Waterkant, Marco Borsato & Guus Meeuwis – Schouder Aan Schouder, Nick & Simon – Een Nieuwe Dag, Rene Froger – ‘k Heb Je Lief, Xander de Buisonjé – Een Brief

Nieuwkomer van het Jaar

Caro EmeraldJaapJurk!Tim DouwsmaWesley Klein

Lees ook:Ook 100% NL Awards voor Ilse deLange, Nick & Simon en Wesley Klein
Lees ook:‘A Night Like This’ beste Noord-Hollandse lied
Lees ook:Winnaars ‘Evers Reikt Uit’ 2013 bekend
Lees ook:Guus Meeuwis op 1 in Sky Radio Nederpop Top 101
Lees ook:Dochters op nummer één in Allerbeste Top 100 van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>