Jan Smit van start als dj op 100%NL

Het is de komende dagen vroeg opstaan voor Jan Smit. De Volendamse zanger is deze week de presentator van het ochtendprogramma op radiozender 100% NL. Vanaf maandag 29 maart worden de luisteraars van de zender met ‘de muziek van Nederland’ wakker met Jan Smit op de radio. Elke ochtend van 07:00 tot 10:00 uur zit de zanger achter de microfoon in het naar hem vernoemde programma ‘100% Jan’.

Naast lekkere muziek om de dag goed te beginnen, zal Jan een aantal muzikale vrienden als gast in de studio ontvangen. Ook zal Jan een aantal nummers van zijn nieuwe album ‘Leef’ laten horen in het programma, inclusief de nummer 1-hit ‘Leef Nu Het Kan’.

Ondertussen is hij al in de studio geweest om ervaring op te doen achter de knoppen. Jan vertelt: “Ik luister heel vaak naar 100% NL en ik heb hier al een keer een uurtje mogen presenteren. Dat beviel zo goed dat ik zeker weet dat ‘100% Jan’ een feest wordt ook al moet ik er heel de week om 5 uur voor mijn bed uit!

Zie hier de aankondiging van Jan Smit:

Lees ook:Jan Smit presenteert ochtendprogramma op 100% NL
Lees ook:‘Coen en Sander mee met Jan Smit De Zomer Voorbij’
Lees ook:Jan Smit presenteert week ochtendshow 100% NL
Lees ook:Ochtendshow Jan Smit op live vanaf Den Haag CS
Lees ook:Patricia van Liemt over ‘Jan Smit-rel’ bij 100%NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>