Week van POPnl in New Music bij Kink FM

Welke nieuwe band wint de meeste optredens en verzorgt een live optreden in het Kink FM programma ‘New Music’? Van Overijsselse hiphop, Friese electro tot Limburgese indie: op zaterdag 29 augustus 2009 strijden de dertien leukste bands van Nederland om de ‘SENA Performers POPnl Award’. Kink FM organiseert voorafgaand aan deze landelijke muziekaward, samen met POPnl, de ‘Week van POPnl’. Vanaf maandag 24 augustus worden de deelnemers van de SENA Performers POPnl Award voorgesteld in New Music. De deelnemers worden geïnterviewd door Henk Kanning en een track van de acts wordt gedraaid.

Daarbij zal New Music vrijkaarten verloten onder de luisteraars.

Kink FM is medeorganisator en mediapartner van de landelijke muziekaward. De alternatieve zender geeft aan het belangrijk te vinden om een podium te bieden aan nieuwe bands uit zowel het buiten- als binnenland. Dankzij de POPnl Award krijgen beginnende bands de kans zichzelf te ontwikkelen en aan een groot aantal programmeurs én een groter publiek te presenteren.

Optredens winnen

Op zaterdag 29 augustus treden de dertien bands van de SENA Performers POPnl Award op in de Melkweg. Dit doen zij voor een jury van programmeurs om zo veel mogelijk optredens te winnen. De avond zal worden gepresenteerd door Kink FM-dj’s Henk Kanning en Martijn Biemans. Onderdeel van het prijzenpakket voor de winnaar is een live optreden in het Kink-programma ‘New Music’.

Deelnemers

De deelnemers van de SENA Performers POPnl Award 2009 zijn: The Tunes, The Nightfall Project, Marock and Roll, Daily Bread, The Cohens, The Phrases, très.b, Tank86, Divine Sins, Consequent, William Wixley, Jay Minor en Concrete a.k.a. the BlackStarliner.

Lees ook:‘New Music Leeft’ geeft bands een nieuw podium
Lees ook:Kink FM’s New Music in IJsland
Lees ook:Radio-dj wordt roadie op Pinkpop
Lees ook:Bevrijdingsfestivals Zwolle en Haarlem live op Kink FM
Lees ook:DJ met partytrein naar Sziget Festival 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>