Edwin Evers op Dolfijn FM

Edwin EversAls je mij vraagt wat de mooiste plek is om radio te maken, dan is het antwoord: bij Dolfijn FM. Het radiostation is gevestigd op Curaçao, direct aan het strand. Mooier kan toch niet? Radio 538-dj Edwin Evers is momenteel op het Antilliaanse eiland omdat hij vrijdagavond met zijn band 'Evers Slaat Door' zal optreden op het podium op Mambo Beach. Omdat Evers er toch is, schuift hij ook even aan bij Dolfijn FM.

Edwin Evers is vrijdagmiddag te gast bij Dolfijn-dj Erwin van der Bliek. Samen presenteren ze van 12:00 tot 15:00 uur het programma 'Broodje Bliek'. Door het tijdsverschil tussen Curaçao en Nederland, is het radioprogramma hier te horen van 17:00 tot 20:00 uur.

Dolfijn FM kun je luisteren via de website www.dolfijnfm.com.

Update: Edwin Evers integreert trouwens erg snel op Curaçao. Hij zou om 12:00 uur lokale tijd bij Dolfijn FM zijn, maar om één minuut over twaalf stuurde hij een sms'je naar presentator Erwin met de tekst "Ik kom er aan!" Lekker chillen dus :)

Zie ook:
- Edwin Evers maakt zich boos over boycot OS

Lees ook:“Erwin van der Bliek presenteert binnenkort vanaf het strand”
Lees ook:Nieuw ritme op Dolfijn FM
Lees ook:Radio over de grens: Dolfijn FM
Lees ook:Radioactive headlines week 13: wisseling van station voices
Lees ook:‘Edwin Evers leukste dj van Nederland’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>