Nieuw ritme op Dolfijn FM

Wat is er nu mooier dan radio maken terwijl je uitkijkt over een parelwit strand en een helder groenblauwe zee? De dj's van Dolfijn FM op Curaçao hebben elke werkdag dat uitzicht. Dat kan toch niet gaan vervelen denk je. Inderdaad, maar het leven er omheen wel en dat is voor Robin Velderman reden om te stoppen met zijn middagprogramma op Dolfijn FM. Zijn plek komt vrij, maar ook de ochtendshow is vacant.

Robin Velderman die eerder bij Radio 538, Yorin FM en (het oude) Slam!FM te horen was, begon eind 2006 bij Dolfijn FM. Hij presenteert elke werkdag tussen 15:00 en 18:00 uur 'Villa Velderman' en op zaterdag op hetzelfde tijdstip 'Bright Top 40'. Over zijn werk op de Nederlandse Antillen zegt Velderman "Ik heb het hier prima naar mijn zin, maar het leven eromheen gaat een beetje vervelen". En dus heeft de 25-jarige radio-dj besloten om te stoppen op Curaçao. Op zaterdag 14 juni 2008 is zijn laatste uitzending op Dolfijn FM.

Radio.nl weet te melden dat Dolfijn FM ook op zoek is naar een nieuwe presentator voor de ochtendshow op de zender. In de vacature staat vermeld dat je voor de baan van ochtendjock wel op Curaçao moet komen wonen. Nou en? Prima toch!

Binnenkort dus waarschijnlijk nieuwe dj's op Dolfijn FM, de zender met de geweldige slogan 'Het ritme van je eiland'.

Zie ook:
- Edwin Evers op Dolfijn FM
- Robin Velderman wil op Curaçao de juiste toon treffen

Lees ook:Edwin Evers op Dolfijn FM
Lees ook:Radio over de grens: Dolfijn FM
Lees ook:Robin Velderman wil op CuraƧao de juiste toon treffen
Lees ook:SLAM!FM schrapt verder in programmering
Lees ook:‘Niek van der Bruggen naar 538′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>