Forbes: Howard Stern is op één na best betaalde ster

Themoderatevoice.com)Shockjock Howard Stern: een radiohoofd, maar een miljoenenbankrekening. Het zakentijdschrift Forbes heeft becijferd dat de controversiële radiomaker nu zelfs de op één na best betaalde celebrity ter wéreld is. Howie mocht vorig jaar 308 miljoen dollar op zijn rekening bijschrijven – dat is 588 dollar per minuut, blijkt uit een rekensommetje van Forbes. Regisseur Steven Spielberg voert lijst van 2005 aan met 340 miljoen dollar. Lees meer bij Radio & Records.

Lees ook:Amerikaanse satellietradiobedrijven gaan fuseren
Lees ook:Sirius en XM halen samen 3,4 procent marktaandeel
Lees ook:Armin: “Ik ben niet de beste DJ”
Lees ook:Erik de Zwart denkt mee over film Radio Veronica
Lees ook:Clear Channel akkoord met overnamebod 27 miljard

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Forbes: Howard Stern is op één na best betaalde ster

  1. Jasper

    1) Die bedragen zijn absurd. Denk eens na hoeveel goedkoper de producten van Spielberg, Stern etc zouden kunnen zijn zonder al die schandalige salarissen. Want wie betalen die? Wij dmv iedere fles cola die we kopen.

    2) Het verbaast me dat Stern niet op 1 staat. Het zal wel komen omdat hij dat halve miljard (!) van Sirius in ‘kleine’ brokjes van 100 miljoen per jaar krijgt. Da’s 3 ton per dag.

      /   Reply  / 
  2. Rick

    Blijkbaar levert hij het ook op. Anders betalen ze het hem niet.

      /   Reply  / 
  3. Jasper

    Oh ja, Stern levert het makkelijk op. Hij heeft zijn halve miljard + zijn opties al opgeleverd als de mensen die sinds zijn overstap bekend is geworden gemiddeld iets langer dan een jaar lid blijven. De rest is pure winst voor Sirius.

    Maar het blijft belachelijk veel geld.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>