Z100-dj doet het met Whoopi

activemusic.org)TV-persoonlijkheden op de radio is geen garantie voor succes. Dat heeft Noordzee FM in het verleden wel bewezen. Tenzij je ze goed begeleidt, of er een ervaren radiomaker naast zet. In Amerika hebben ze dat begrepen. Want niemand minder dan Z100-middagjock Paul ‘Cubby’ Bryant wordt de co-host van de ochtendshow die actrice Whoopi Goldberg gaat maken voor een aantal stations van Clear Channel, ook de eigenaar van Z100.
"I want to have a good time in the morning and I want everyone who wakes up with me to have a good time", is het simpele motto van Mrs. Goldberg. Ze staat bekend als prettig gestoord, dus dat zit wel goed. Wel moet ze er vroeg voor opstaan, want de radioshow begint al om 5.00 uur ‘s ochtends. En dat vijf dagen in de week. Hopelijk houdt ze het langer vol dan Froukje de Both op zaterdagochtend bij 538.

Vrouwen

Wake up with Whoopi richt zich vooral op vrouwen en wordt uitgezonden op verschillende Adult Contemporary stations van radiobedrijf Clear Channel. De show moet op 31 juli van start gaan en zal naast telefoontjes met luisteraars en comedy ook muziek bevatten. In tegenstelling tot eerdere berichten zal Paul Bryant waarschijnlijk stoppen als afternoon drive-dj en music director van Z100.
________________________________________________________________

Lees ook:Clear Channel investeert flink in HD Radio op AM/FM
Lees ook:Google sluit radioreclame-deal met Clear Channel
Lees ook:Clear Channel ziet geld in mobiele interactiviteit
Lees ook:Clear Channel akkoord met overnamebod 27 miljard
Lees ook:Jingle ‘Good Morning’ ochtendshow Staverman staat online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>