Radio 10 Gold morgen met Zomer Top 100

Morgen begint de zomer officieel, hét moment voor de Zomer Top 100 op Radio 10 Gold. De honderd vrolijkste en zomerse liedjes zijn dan te horen op het station. Luisteraars hebben gestemd op hun meest favoriete platen en de lijst dus zelf samengesteld. Vorig jaar stond Kaoma met de ‘Lambada’ op nummer 1, de laatste plek in de lijst was voor First Class met ‘Beach Baby’. De Zomer Top 100 is op dinsdag 21 juni van 11.00 uur tot 19.00 uur te horen op Radio 10 Gold en wordt gepresenteerd door DJ’s Dennis Verheugd en Edwin Ouwehand.

Lees ook:Radio 10 Gold zoekt de beste 100 zomerplaten
Lees ook:‘Zomer Top 100′ als aftrap voor de zomer
Lees ook:10 Gold luidt de zomer in met ‘De Zomer Top 100′
Lees ook:Nieuwe programmering met nieuwe programma’s bij Radio 10 Gold
Lees ook:Radio 10 Gold viert 25ste verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>