‘Zomer Top 100′ als aftrap voor de zomer

Terwijl Q-music de hele vrijdag foute muziek draait, zendt Radio 10 Gold vandaag alleen maar zomerse muziek uit. Een dag voor de officiële start van de zomer is de 'Zomer Top 100' te horen op 10 Gold, om alvast in de stemming te komen voor de echte tropische temperaturen (gaan we die nog krijgen?). De afgelopen tijd hebben luisteraars van het oldies station kunnen stemmen op hun favoriete zomernummers.

De 100 liedjes met de meeste stemmen zijn vrijdag 20 juni tussen 10:00 en 18:00 uur te horen op Radio 10 Gold. De platen uit de lijst worden aan elkaar gepraat door de 10 Gold-dj's René Verkerk, Dennis Verheugd en Menno Vroom.

Zie ook:
- 20e Verjaardag eerste commerciële radiozender in Nederland

Lees ook:Radio 10 Gold morgen met Zomer Top 100
Lees ook:10 Gold luidt de zomer in met ‘De Zomer Top 100′
Lees ook:Radio 10 Gold zoekt de beste 100 zomerplaten
Lees ook:Radio 10 Gold start de zomer met Top 100
Lees ook:Radio 10 Gold doet ‘m weer: het dubbele van de Top 2000

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>