Eerste gepresenteerde programma op MyRadio: 2 Meter De Lucht In

Jan Douwe Kroeske is vanaf deze week te horen op MyRadio met zijn programma 2 Meter De Lucht In. Het voormalig nonstop radiostation krijgt dus voor het eerst een gepresenteerd programma.

Afgelopen december hebben MyRadio en 2 Meter Sessies de handen ineen geslagen en een radiostation gelanceerd waaraan liefhebbers van goede popmuziek hun hart op kunnen halen: 2 Meter Radio. Een archief vol met legendarische unplugged sessies die voor Myradio zijn opengesteld.

‘Erg mooi om naast de prachtige muziek van ruim 25 jaar 2 Meter Sessies in combinatie met de digitale radiorevolutie van MyRadio nu ook met 2 Meter De Lucht In nieuwe muziek te presenteren. Ik heb het radio-maken gemist en ik vind het heerlijk om met het programma aan de slag te gaan!’ Aldus Jan Douwe.

Wanneer je deze week gaat luisteren naar het ‘2 Meter Radio Station’ dan hoor je ‘Mister 2 Meter Sessies’. Door de reguliere playlist hoor je Jan Douwe Kroeske met zijn programma. Je hoort de losse programma’s verspreid over de playlist van het station, maar deze zijn ook apart op elk moment van de dag via de website te beluisteren.

Lees ook:Muziekgoeroe Jan Douwe Kroeske 10 jaar op Kink FM
Lees ook:Harry de Winter eert Jan Douwe Kroeske met Kink Award
Lees ook:Jan Douwe Kroeske 25 jaar op de radio
Lees ook:Jan Douwe Kroeske doet nieuwe ochtendshow Kink FM
Lees ook:Ook programmering Kink FM op de schop: Ingrid Perez in de ochtend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>