Muziekgoeroe Jan Douwe Kroeske 10 jaar op Kink FM

Kink FM-boegbeeld Jan Douwe Kroeske presenteert donderdag 5 november precies 10 jaar het radioprogramma ’2 Meter De Lucht In’ op Kink FM. De hele dag staan de radio-dj en zijn 2 metersessies centraal op de radiozender voor de beste pop, rock en alternative. Kroeske werd vooral bekend met zijn ’2 Meter Sessies’. Sinds 1987 zijn er al meer dan 1.000 akoestische sessies opgenomen met bekende nationale en internationale artiesten.

Op 5 november 2009 hoort de luisteraar elk uur een track uit het rijke archief van de 2 Meter Sessies. Zo zijn er op Kink FM nummers van Coldplay, Foo Fighters, Radiohead en R.E.M. Bij elke sessie deelt de presentator zijn mooiste herinneringen met de luisteraars.

Programmamaker Jan Douwe Kroeske: “Ik had nooit gedacht dat de 2 Meter Sessies zo lang bestaansrecht zou hebben. Gehoopt had ik het zeker. Ik ben me er van bewust dat ik een bevoorrechte positie heb, daarom wil ik al mijn herinneringen graag delen met de luisteraars van Kink FM.”

In het verleden registreerde Jan Douwe Kroeske sessies met grote artiesten als Moby, Nick Cave, Chris Isaak, Stereophonics, Tori Amos, Bush, Tool, Weezer, My Morning Jacket en J.J. Cale.

Zie ook:
- Jan Douwe Kroeske doet nieuwe ochtendshow Kink FM

Lees ook:Harry de Winter eert Jan Douwe Kroeske met Kink Award
Lees ook:Jan Douwe Kroeske 25 jaar op de radio
Lees ook:Jan Douwe Kroeske doet nieuwe ochtendshow Kink FM
Lees ook:Eerste gepresenteerde programma op MyRadio: 2 Meter De Lucht In
Lees ook:Ook programmering Kink FM op de schop: Ingrid Perez in de ochtend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>