Datingshow met boeren op Holland FM

De regionale zender Holland FM gaat een datingshow met boeren uitzenden. Het nieuwe radioprogramma zal elke zaterdag te horen zijn van 15.00 tot 19.00 uur. De show komt naar aanleiding van de bioscoopfilm ‘Leve Boerenliefdes’. In deze film hebben ook Albert Verlinde en Gerard Joling een gastrol, als zichzelf.

De datingshow moet de singles bijstaan die op zoek zijn naar een man of vrouw. Veel eisen worden er niet gesteld. ‘Boeren hoeven het niet per se te zijn. Ook een olieboer, visboerin of platenboer zijn welkom in de show. Eigenlijk zijn wij Hollanders allemaal een beetje boeren’, zegt de programmamaker Steven de Jong. Volgens De Jong is ‘De Boerenliefdeshow’ het eerste datingshow op de radio in de Nederlandse ethergeschiedenis.

Het format van de datingshow is een afspiegeling van de bioscoopfilm ‘Leve Boerenliefde’. De film gaat op 16 mei in première.

Boeren die nog steeds op zoek zijn naar een partner en niets voelen voor het programma ‘Boer zoekt Vrouw’ kunnen zich aanmelden bij Steven de jong en side-kick Ineke Pullen op de site van Holland FM.

Lees ook:Erik de Zwart denkt mee over film Radio Veronica
Lees ook:Lijpe leraren gezocht
Lees ook:Kluun niet blij met hoorspel bij BNN
Lees ook:V-Radio zoekt V-Fabulous people
Lees ook:Pornofilm in studio 3FM verboden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>