Luisteraar mag heel de dag op dj zitten

Een tattoo van je idool. Iets wat ik me wel kan voorstellen. Zo dacht Radio Veronica óók. In aanloop naar de tattoo convention hield de zender deze week een actie waarbij luisteraars een tattoo konden winnen met hun favoriete idool. Een luisteraar van Radio Veronica wilde graag dj Silvan Stoet getatoeëerd hebben op zijn bil, ja zijn BIL, en je raadt het al: dit gaat echt gebeuren. Tijdens het programma WeekendRick zal de tattoo worden gezet.

Jan de Graaf uit Deventer is de gelukkige die iedere dag op Radio Veronica-dj Silvan Stoet mag gaan zitten. Vandaag tijdens het programma ‘WeekendRick’ wordt de tattoo met het hoofd van de dj getatoeëerd op de bil van de luisteraar.

Luisteraars konden heel de week stemmen op welke tattoo er van de dj op de bil moest komen van Jan de Graaf.

Silvan Stoet plaatste zojuist deze foto op zijn twitteraccount van de luisteraar die de dj getatoeërd krijgt op zijn bil.

WeekendRick is iedere zaterdag tussen 13.00 en 16.00 op Radio Veronica en wordt gepresenteerd door Rick van Velthuysen en Marlous Löffelman.

Lees ook:Luisteraar slaapt nacht voor Radio Veronica deur
Lees ook:RTV Rijnmond fan laat tattoo zetten van de zender
Lees ook:Radio Veronica Drive-in show elke zaterdag op de radio
Lees ook:Dit is de nieuwe programmering van Veronica
Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>