Radio Veronica Drive-in show elke zaterdag op de radio

De zaterdagavond op Radio Veronica heet vanaf 2 februari de Radio Veronica Drive-in show. De dj’s Ben Liebrand, DJ Jean, Juri V, Silvan Stoet en Silverius zijn elk weekend met muziekmixen te horen.

Silvan Stoet, Juri V en Silverius trappen de zaterdagavond af. Master Mixer Ben Liebrand, die wereldwijd bekend is van remixen voor Phil Collins, Sting, Salt & Pepa, Alexander O’Neal, Genesis en Grace Jones, neemt het daarna over. DJ Jean presenteert tussen 2.00 en 3.00 uur zijn beste remixen.

Het programma de Radio Veronica Drive-in show komt niet altijd uit de studio. Ook zullen er uitzendingen zijn vanuit de clubs en discotheken, waar de dj’s uit de zaterdagavond programmering dan live draaien. Het programma geeft volgens Radio Veronica het ultieme zaterdagavond gevoel.

Lees ook:Speciale eindejaarsmixen bij Radio Veronica
Lees ook:Gewijzigde programmering zaterdag(nacht) op Veronica
Lees ook:Erwin Peters elke werkdag in Radio Veronica-avond
Lees ook:Mastermixer Ben Liebrand tekent nieuw contract
Lees ook:Grandmix 2014 vanavond in de herhaling op Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>