Online snel voice-overs bestellen via Voicebooking.com

Stel, voor een commercial heb je snel een stem nodig, maar waar kan je die vinden, zonder heel veel rompslomp? Misschien is de nieuwe website Voicebooking.com dan wel iets voor jou! In vier simpele stappen vind je een voice-over én je weet gelijk wat de tarieven zijn. De website is dus eigenlijk een webwinkel voor stemmen. Voicebooking.com werkt met bekende voice-overs als Peter Teekamp, Hannelore Zwitserlood, Arlo van Sluis, Beatrijs Sluijter en Jente Kater.

Jente Kater
Voicebooking.com werd opgericht door voice-over en oud-Radio 538-dj Jente Kater: “Wat mij opviel is dat je bij het zoeken naar een voice-over een overdaad aan stemmen krijgt voorgeschoteld waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Heb je dan eenmaal een stemacteur gevonden dan blijken de tarieven enorm uiteen te lopen. Dat moest gemakkelijker kunnen, leek mij. Daarom hebben we Voicebooking.com opgezet als een webwinkel voor voice-overs.”

Keuze
De site biedt een gevarieerde keuze aan voice-overs. Gezocht kan worden naar Nederlandse, Engelse, Spaanse en Duitse stemacteurs. Ook biedt Voicebooking.com extra diensten aan als ‘scriptwriting’, ‘muziek toevoegen’ en ‘afmixen productie’. Die kun je simpelweg aanvinken. In de loop van dit jaar zullen extra talen worden toegevoegd en zullen de diensten worden uitgebreid.

Voicebooking.com werkte onder andere al voor Mini, Samsung, Dell, HP en Ben & Jerry’s. Niet de minste, dus.

Bekijk hier hoe Voicebooking.com werkt:

Lees ook:Jente Kater maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Jente Kater bij Traffic Radio op AutoRAI
Lees ook:Rinie van den Elzen tijdelijk voice-over bij RTL Boulevard
Lees ook:Wild: Patricia gaat, Jente komt
Lees ook:Vrouwenstem werkt beter in radiocommercials

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>