Jente Kater maandag te gast bij ‘Insite’

Jente Kater. Jente Kater, zegt die naam jou nog wat? Ik moest diep graven in mijn geheugen en om eerlijk te zijn, ook even wat zoeken in het archief van Radioactive. Jente Kater werkte bij Radio 538, Radio Veronica, KINK FM en in 2006 nog bij (het oude) SLAM!FM. Bij dat laatste station moest hij het veld ruimen in verband met de wijzigingen die Lex Harding voor ogen had met Slam. Daarna is hij nog radio-dj bij Wild FM geweest. Tegenwoordig heeft Jente Kater een eigen productiebedrijf voor webradio, genaamd One-o-Niners.

 

Maandag 1 december 2008 is Jente Kater te gast in het mediaprogramma ‘Insite’ op V-Radio, het webstation van de V-Academy. Presentator Peter Snijders zal met Kater praten over zijn carrière en visie op het medialandschap. Met One-O-Niners heeft Kater al zeven radiostations opgericht, waaronder Singlesradio, Nationale KidsRadio en het twee weken geleden gelanceerde Traffic Radio.

‘Insite’ is maandag tussen 20:00 en 22:00 uur te beluisteren op V-Radio en is na afloop ook te downloaden als podcast.

Zie ook:
- Nieuw radiostation: Traffic Radio

Lees ook:Albert-Jan Sluis te gast bij V-Radio’s Insite
Lees ook:Erik de Zwart maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Hans Schiffers maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Jente Kater bij Traffic Radio op AutoRAI
Lees ook:Marc de Hond te gast bij V-Radio’s Insite

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jente Kater maandag te gast bij ‘Insite’

  1. Erwin

    Dat zal dan een vermoeiende uitzending worden ben ik bang want die gozer stottert bij het leven… Kan hij niets aan doen maar lastig luisteren is het wel. Gek genoeg had hij daar nooit last van toen hij nog DJ was.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>