Rinie van den Elzen tijdelijk voice-over bij RTL Boulevard

Al sinds het vertrek van Kas van Iersel als voice-over van RTL Boulevard, is radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte de vaste stem van het tv-programma. Nu Jeroen voor onbepaalde tijd zit opgesloten in de Draaiende Studio van Q-music, kan hij ‘s middags niet naar RTL om de voice-overs in te spreken. En dus vervangt Rinie van den Elzen hem, voor zolang als het duurt… Ik hoor je denken: ‘Rinie, wie is dat?’. Zoals bij veel bekende stemmen moet je hem horen om hem te herkennen.


Rinie van den Elzen heeft een heel bekende en onderscheidende stem. Je kunt hem onder meer kennen als de stem van ‘Joling & Gordon over de vloer’ en ‘Boobytrap’. Verder heeft Van den Elzen zijn stem verleend aan talloze radio- en tv-commercials, uiteenlopend van Eyeworks tot Schiphol, van Ernst & Young tot Telfort.

3FM

Op de website van Rinie van den Elzen zijn in zijn portfolio tal van voorbeelden van commercials te beluisteren. Ook sprak hij een jingle in voor 3FM, ik meen voor het radioprogramma van Bart Arens: Beluister hier Rinie van den Elzen (mp3)

Gehoord? Dan weet je nu wel wie Rinie is! Vanavond dus de voice-over bij RTL Boulevard, totdat Jeroen Kijk in de Vegte bevrijd is uit de Draaiende Studio.

Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte voice-over bij Boulevard
Lees ook:Ruud de Wild en Alain Clark maken koffiecommercial
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte blijft voice-over Boulevard
Lees ook:Ruud de Wild viert verjaardag Maxima in reuzenrad
Lees ook:Gabriella Cilmi en Armin van Buuren in Draaiende Studio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>