Radiotalent verzamelt u: inschrijving BNN University geopend

BNN UniversityOnlangs schreven we over een radioschool via internet. Da’s natuurlijk erg leuk als je jezelf thuis een beetje radioles wilt geven, maar voor (natuur)talenten is er nog een andere optie: BNN University, dat is hét opleidingstraject van BNN.

Op 1 januari 2011 begint er weer een nieuwe groep van tien ‘leerlingen’, je kunt je daar nu voor opgeven!

In een jaar helpt BNN de talenten zich te ontwikkelen tot professioneel programmamaker. (Nee, je wordt dus niet per se DJ.) Je krijgt workshops op allerlei gebieden (verslaggeving, techniek, interviewen, redactie, productie, regie enzovoorts) en gaat meewerken voor de diverse BNN-programma’s op Radio 1 en 3FM.

Tienduizenden uren radio-ervaring bij de lokale omroep is helemaal niet nodig. Je moet wel risico’s durven nemen, niet te bang zijn, talent en humor hebben, vinden dat BNN bij je past en… er helemaal voor gaan! Dan kan het eigenlijk niet meer misgaan.

Na een selectieronde in december starten de meest veelbelovende talenten met een stoomcursus van een week. Daarna zijn de studenten minstens twee dagen per week bij BNN aan het werk. De opleiding duurt in het totaal een jaar. Iedere drie maanden vindt er een evaluatie plaats om te kijken of de student bij BNN kan blijven. Onder andere Filemon Wesselink en Dennis Storm gingen je voor.

Opgeven? Dat kan hier. Daar ga je ook veel meer informatie vinden. Haal eruit wat erin zit. Succes!

BNN University is er ook voor TV. Kijk op de site voor meer informatie!

Lees ook:BNN zoekt programmamakers voor BNN University
Lees ook:BNN zoekt nieuw radio en tv talent
Lees ook:BNN nog lang niet klaar op radio en tv
Lees ook:Genomineerde 3FM Serious Talent Award bekend
Lees ook:BNN University 2011 van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>