Genomineerde 3FM Serious Talent Award bekend

Kensington, The New Shining, Douwe Bob, Mister & Missisippi en Jacco Gardner zijn de vijf genomineerde Nederlandse talenten voor de 3FM Serious Talent Award. Dit maakte 3FM dj’s Barend van Deelen en Wijnand Speelman gisteren bekend.

Op zaterdag 30 maart maakt een vakjury de winnaar bekend tijdens Paaspop in Schijndel. 3FM dj’s Barend en Wijnand presenteren die dag van 18.00 tot 20.00 uur de live uitzending van de Serious Talent Award, uiteraard te horen op 3FM. Geen tijd om de hele uitzending te luisteren? Om 19.45 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Tijs van Liemt, producer van 3FM Serious Talent kijk met trots terug op een succesvol jaar: “Het afgelopen jaar hebben we met 3FM Serious Talent weer veel nieuw talent een steuntje in de rug gegeven en tegelijk onze luisteraars bekend gemaakt met hun muziek. Het is leuk om te zien dat globale trends in de muziek ook hun weg vinden in ons eigen land. Zo is een aantal 3FM Serious Talent bands dit jaar duidelijk geïnspireerd door de huidige folk revival. Ook was het afgelopen jaar het jaar van de bands die al wat langer met hun carrière bezig zijn, maar in 2013 eindelijk die welverdiende grote stap maken”, aldus Van Liemt tegen 3FM.

3FM Serious Talent

3FM koos afgelopen jaar twintig veelbelovende talenten, die naast airplay op het radiostation ook een podium kregen aangeboden op belangrijke festivals, zoals Zwarte Cross, Noorderslag, Metropolis en 3FM Serious Request. De meest veelbelovende act van het jaar wint de 3FM Serious Request Award. Bands en artiesten die doorbraken als Serious Talent zijn o.a. Miss Montreal, Bertolf, Rigby, Giovanca, Caro Emerald, Go Back To The Zoo, Handsome Poets, Gers Pardoel en Laura Jansen.

De winnaar van de 3FM Serious Talent Award treedt donderdag 18 april op bij de 3FM Awards n de Gashouder in Amsterdam. De Show wordt rechtstreeks uitgezonden op 3FM en Nederland 3.

Lees ook:Vijf talenten genomineerd voor 3FM Serious Talent Award
Lees ook:Vijf talenten dingen naar Serious Talent Award
Lees ook:Genomineerden ’3FM Serious Talent Awards’ bekend
Lees ook:Handsome Poets wint 3FM Serious Talent Award 2011
Lees ook:3FM Serious Talent op popfestival Noorderslag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>