BNN op naar de 300.000 leden voor een A-status

Herinner je de tijd nog dat Ruud de Wild ‘s middags op 3FM zat? Officieel zat De Wild daar onder de vlag van BNN, maar omdat de omroep niet genoeg zendtijd had, deelde ze het middagprogramma met de TROS. Diverse malen in het bestaan van BNN moest de omroep van wijlen Bart de Graaff in actie komen om in het publieke bestel te blijven. Momenteel heeft BNN 267.000 leden en doet het haast niet meer onder voor de gevestigde partijen als de Vara, NCRV en Avro. Toch wil BNN meer: op naar de 300.000 betalende leden, want dat levert de omroep de A-status op.


De hoogste status in het publieke omroepbestel is de A-status en nu het bijbehorende ledenaantal voor BNN binnen handbereik is, gaat de omroep er helemaal voor (met de vechtlust van Bart). Op 1 april 2009 (en dat is geen grap) zal de Nederlandse regering gaan bepalen hoeveel zendtijd BNN voor de volgende vijf jaren krijgt. En een A-status betekent meer zendtijd op radio en televisie. BNN is daarom een nieuwe campagne gestart onder de naam ‘Who Cares‘.

De strijd zal niet eenvoudig zijn, want alle omroepen doen hun best zoveel mogelijk leden aan zich te verbinden. En wat te denken van de aspirant-omroepen die staan te springen om tot het publieke bestel toe te treden? Als het BNN lukt om eind maart driehonderdduizend betalende aanhangers te hebben, dan krijgt het op radio en televisie meer zendtijd. Maak je maar alvast op voor vier uur ‘Coen & Sander Show’ per dag!

Zie ook:
- Stijlloze radio op komst in 2010?

Lees ook:BNN behaalt 300.000 leden
Lees ook:Llink heeft genoeg leden voor B-status
Lees ook:GeenStijl haalt drempel 50.000 leden PowNed
Lees ook:Telegraaf wil met WNL in het publieke bestel
Lees ook:Stijlloze radio op komst in 2010?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “BNN op naar de 300.000 leden voor een A-status

  1. Pingback: Telegraaf wil met WNL in het publieke bestel | Radioactive

  2. Pingback: BNN houdt donderdag Nationale Ledenwerfdag | Radioactive

  3. Pingback: BNN behaalt 300.000 leden | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>