Mogelijke vermelding RADIONL in Guiness Book

Het jaarlijkse motorgeweld daalt in juni weer neer in Assen voor de TT. Muziekzender TV Oranje en RADIONL zijn daar bij aanwezig en maken er één groot oranjefeest van. Het Koopmansplein in Assen wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot het 'TV Oranje / RADIONL plein' en daar zullen meer dan honderd Nederlandse artiesten op komen treden. Genoeg voor een vermelding in het Guiness Book of Records?

Volgens de organisatie zou het project rondom de TT in aanmerking kunnen komen voor een vermelding in het bekende recordboek. Aanleiding voor dit grote oranjefeest is trouwens de registratie van de 3 miljoenste potentiële kijker van TV Oranje. De muziekzender met enkel muziek van eigen bodem noemt zich de snelstgroeiende televisiezender van Nederland.

RADIONL timmert ook flink aan de weg. Door de recent overgenomen frequenties is het radiostation met Hollandse hits bijna in heel Nederland te ontvangen. Tijdens de TT in Assen verzorgt RADIONL live-uitzendingen over de festiviteiten rondom de motorraces op het circuit.

Zie ook:
- Waterstad FM overgenomen door mediagroep NDC

Lees ook:Groots Oranjefeest van 538 in RAI Amsterdam
Lees ook:Wijzigingen bij Waterstad FM en RadioNL
Lees ook:RADIONL zoekt leukste ijsbaan van Nederland
Lees ook:SimoneFM neemt frequenties RadioNL in gebruik
Lees ook:Dom in Utrecht kleurt oranje met Koninginnedag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>