RADIONL zoekt leukste ijsbaan van Nederland

Natuurlijk kon het niet uitblijven: een radiostation dat de leukste ijsbaan van Nederland zit. Dat is het commerciële zender RADIONL geworden. Je weet wel, die zender met de Hollandse meezingers! Enfin, de RADIONL-ijsmeester rijdt deze week door heel Nederland en inspecteert natuurijsbanen die bij de zender worden opgegeven. Tijdens de inspectie wordt er op verschillende criteria gelet, zoals ijskwaliteit, muziek, bereikbaarheid, koek & zopie en de activiteiten die er georganiseerd worden. Aanstaande vrijdag wordt in het programma Morgenstond de leukste ijsbaan van Nederland bekendgemaakt. De winnaar krijgt ‘s middags, tijdens de Nederlandstalige Top 30, op de ijsbaan een Award uitgereikt. Een en ander wordt feestelijk ondersteund met een optreden van een dweilorkest. Een ijsbaan opgeven? Kijk op de site van RADIONL!

Lees ook:Peter Beense ontvangt RADIONL MPF Award
Lees ook:RadioNL komt met een eigen glazen huis
Lees ook:Wijzigingen bij Waterstad FM en RadioNL
Lees ook:Nieuwe directeur voor NDC Radio
Lees ook:Radio 538 zoekt weer leukste middelbare school van Nederland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RADIONL zoekt leukste ijsbaan van Nederland

  1. silver price

    De ijsbaan is vanaf 10.30 uur geopend, ook wordt de koek en zopie tent weer ingericht en geopend. Komt allen!

      /   Reply  / 
  2. piracetam

    Vraag nu uw plaat aan voor de Jukeboxweek op Radio 5 Nostalgia via de online jukebox ! Op vrijdag is van 16.00-19.00 uur de Top 40 met de meest aangevraagde liedjes op zender te horen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>