Ballen van Radio 538 boven op mega reclamemast

Zigt.nl)Sinds vorige week vrijdag draaien de ballen uit het logo van Radio 538 boven op een mega reclamemast van JCDecaux. Op de affiches die er onder hangen staat met grote letters enkel de tekst "RADIO=538 102FM". Eerder werd al bekend dat 538 de twee gekleurde ballen uit het logo nadrukkelijker in wil zetten. Dat is met deze mega reclame-mast zeker wel gelukt, want de twee ballen draaien rond op een hoogte van 43 meter.

De reclamepanelen met daarop de naam en frequentie van Radio 538 hebben een oppervlakte van 108m2. De groene en paarse ballen die er bovenop bevestigd zijn hebben ieder een doorsnee van vier meter en draaien met behulp van een draaiplateau de hele dag rond. 's Avonds en 's nachts is de reclamemast verlicht en dat maakt het geheel ook in het donker een opvallend object.

De reclamemast staat langs de splitsing van de snelwegen A10 en A2. Dagelijks passeren ruim 450.000 mensen die splitsing en daarmee staat de mast en draaien de ballen op een strategisch punt.

Zie ook:
- Spelen met de ballen in de 53ballenj8
- Laat de ballen maar vallen op 05-03-08
- 538 Ballen spelen rol in televisiecommercial

Lees ook:Spelen met de ballen in de 53ballenj8
Lees ook:538 Ballen vallen in grote steden
Lees ook:Video ballenregen op 5-3-8-dag
Lees ook:Laat de ballen maar vallen op 05-03-08
Lees ook:538 Laat de ballen maar vallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>