Bellen om Rob de Nijs te feliciteren

Radio2.nl)Na 45 lange arbeidsjaren heeft Rob de Nijs inmiddels de pensioengerechtige leeftijd van 65 jaar (nog wel;) gepasseerd. Ter ere van zijn 65e verjaardag en zijn 45-jarig jubileum organiseert Radio 2 op zondag 16 maart 2008 een jubileumconcert in Carré, waar De Nijs begeleid zal worden door het Metropole Orkest. Luisteraars van Radio 2 krijgen nu de unieke kans om de zanger te feliciteren. Per telefoon.

Uiteraard heeft Radio 2 niet het huistelefoonnummer van Rob de Nijs online gezet of laat staan zijn mobiele nummer. Luisteraars krijgen de zanger ook niet zelf aan de telefoon, maar ze kunnen een boodschap op het antwoordapparaat achterlaten.

Via het nummer 035-7110740 kan een felicitatie achtergelaten worden. Om te voorkomen dat té fanatieke fans urenlange odes aan De Nijs brengen, is de maximale lengte van de boodschap 45 seconden. Luisteraars/fans met een originele felicitatie maken kans op een gesigneerde biografie van Rob de Nijs met een persoonlijke boodschap.

Zie ook:
- Pensioen Rob de Nijs wordt gevierd bij Radio 2

Lees ook:Rob de Nijs Jubileumgala live op Radio 2
Lees ook:Pensioen Rob de Nijs wordt gevierd bij Radio 2
Lees ook:EO-jongerendag met een groet van Ruud de Wild
Lees ook:Laatste kaarten Robbie Williams te winnen bij Radio 538
Lees ook:VIP-trip naar Michael Bublé in LA

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bellen om Rob de Nijs te feliciteren

  1. Celsa

    Hallo Rob,

    Ik zit met een vraagstuk die jij alleen het beste kunt beantwoorden. Je persoon die je uitstraalt in het nummer “vrede is ver” is zo bijzonder. Hoe is dit te rijmen met je voorkomen en uitstraling nu. Als je zelf de filmpjes zou bekijken zou je dit dan ook opvallen? Je komt als een zeer ontwikkelde man
    over het nummer is met gevoel gezongen en ik denk dat je echt zo bent als “je kunt er verstaan” Ben jij dit echt je ogen komen zo sprekent over! Deze mimiek, zo vredelievend in een ethische omlijsting is echt en die zie ik nergens anders in jouw nummers. Ik vind je daar op je ”mooist” een ontwikkelde man met levenservaring.

      /   Reply  / 
  2. Celsa

    Ik wil hier nog aanhalen dat de manier van uitspreken “hoe vreemd ook de taal’ harmonie
    uitstraalt. Dit is je gevoel in een stuk uitdragen. Knap gedaan.
    Vriendelijke groet Celsa

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>